Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 129947

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 129947
Cod produs
DBAFMXIL-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior punte Carraro 129947 este o piesa exceptional executa de catre renumitul atelier Carraro! Iti propunem spre achizitie un element al carui rol este de a proteja locasul din trompa puntii. El este cel care se uzeaza cel mai repede pentru ca preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Schimband bucsa la timp, salvezi alte componente care te pot costa mult mai mult. Oferta noastra este avantajoasa si poti sa comanzi acest produs la un pret foarte bun! Livrarea pana la usa ta se face in aproximativ 24 de ore.

Din punctul nostru de vedere, o viata mai lunga a echipamentului tau se obtine cu o piesa de calitate! In depozitul nostru te asteapta o gama variata de componente perfect compatibile cu utilajul pe care il detii. Cum stim cat de complicat li se pare clientilor sa descopere piesa potrivita din noianul de modele, ti-am pregatit un serviciu fabulos! Se numeste serviciu de consultanta tehnica si este complet gratuit. Suna-ne si afla tot ce ai nevoie despre piesa care te intereseaza!

Bucsa pivot inferior punte Carraro 129947 - plaseaza comanda acum!

Merita sa montam bucse noi la observarea primelor semne de uzura ale acestora, deoarece inlocuirea elementelor sistemului de transmisie se poate adeveri a fi un lucru foarte costisitor. Verifica integritatea bucselor de fiecare data cand faci inspectia tehnica a utilajului. Daca una din bucse este in conditie proasta, atunci o va afecta si pe cealalta destul de repede. In cazul asta, se recomanda sa le inlocuiesti pe amandoua.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Spune-ne unde vrei sa ajunga bucsa pivot inferior punte Carraro 129947 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 129947 de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura