Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 148619

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 148619
Cod produs
5E9C7FL6-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior punte Carraro 148619 va juca un rol crucial in protejarea elementelor de transmisie din echipamentul tau. Pe langa faptul ca preia, saracuta, din sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta, va avea grija sa permita o mobilitate de miscare fuzetei. Ca sa nu mai spunem ca produsul recomandat de noi este original! Carraro, fabricant de marca, ne asigura de folosirea in crearea ei a unui material rezistent. Poti sa o comanzi si faci inlocuirea elementului mai repede decat iti imaginai!

Modalitatea noastra de a-ti arata recunostinta ca esti interesat de piesele pe care ti le prezentam este sa te recompensam. Cea mai buna recompensa este ajutorul gratuit in alegerea pieselor de schimb de care ai nevoie. Identificam piesa compatibila cu utilajul tau si insotim totul si cu un sfat util despre montare si mentenanta. Ai incredere in noi, suntem cheia rezolvarii tuturor problemelor tehnice cu care te confrunti! Ia legatura cu asistentii nostri!

Bucsa pivot inferior punte Carraro 148619 - pentru un echipament functional!

Cele mai frecvent intalnite semnale ale unor bucse defecte sunt: vibratii excesive, sunete de frecare, scartait si zdruncinaturi ale cadrului de impact atunci cand trecem peste o denivelare. Bucsa indeplineste rolul de perna amplasata intre elemente si permite controlul intervalului si al miscarii in articulatii reducand totodata zgomotul, vibratiile si rigiditatea. Libertatea de miscare a bucsei in diverse directii atenueaza efectul unui drum dificil si imbunatateste manevrabilitatea utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil bucsa pivot inferior punte Carraro 148619 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila care sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 148619 comandata. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura