Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit pivot superior punte Carraro 146832

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146832
Cod produs
YGWKA5J6-AT
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui nou pivot, avem o veste foarte buna. Nu doar ca avem pivotul pe care il cauti, avem chiar un kit pivot superior punte Carraro 146832 impecabil, ca sa refaci complet ansamblul si sa obtii astfel cele mai bune rezultate. Nu de alta, dar n-ai vrea sa lasi uzura sa-si faca cuib. O piesa compromisa le afecteaza si pe celelalte, incat e mai bine sa le innoiesti pe toate, sa stii una si buna. Iar piesele acestea merita din plin increderea ta, caci sunt fiabile si extrem de rezistente, pregatite sa-ti ofere o experienta de nota zece sub bine-cunoscuta marca a atelierelor Carraro.

Daca tii la performantele utilajului tau, asigura-i piese de cea mai buna calitate, cum sunt cele pe care le gasesti la noi din belsug, si nu amana interventiile tehnice de care acesta are nevoie. Tinand cont de cateva aspecte simple, ii vei oferi o intretinere ca la carte, imbunatatindu-i eficienta si chiar prelungindu-i durata de viata. Hai sa te invatam cum sa faci sa il pastrezi in forma maxima cat mai mult timp. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Kit pivot superior punte Carraro 146832 - rezistenta si fiabilitate pentru o functionare ca la carte!
De pivoti, de bucse auzi mereu - sunt componente uzuale si importante ale sistemului de transmisie, esentiale ca sa mearga treaba brici. Pivotii sporesc siguranta in deplasare, mentinand echilibrul utilajului si cresc precizia de manevrare a acestuia. Cand sunt in perfecta stare, previn jocurile si socurile in articulatia de directie si, implicit daunele pe care acestea le-ar provoca altor componente. Atunci cand acesta se uzeaza, ar fi bine sa inlocuiesti si celelalte componente ale ansamblului, care ar putea fi afectate de uzura, de aceea ti le oferim la pachet in acest kit pivot superior pentru punte Carraro 146832 indispensabil pentru functionarea optima a utilajului tau.

Solutii mereu la indemana! Contacteaza-ne!
Cu atatea chichite si amanunte tehnice, nu-i intotdeauna simplu sa depistezi cauza exacta a problemei tehnice pe care o intampini, ca sa poti lua decizia cea mai buna. Insa nu-i cazul sa te stresezi! Noi la ce suntem aici? Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta foarte util si complex si, nu in ultimul rand, gratuit. Oricare ar fi problema sau dilema, contacteaza-ne si vei primi solutia salvatoare!

Esti perfect acoperit daca s-ar intampla ca acest kit pivot superior punte Carraro 146832 sa prezinte defecte de fabricatie cu o garantie de 6 luni de la data facturarii. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa iti recomandam sa pastrezi totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Daca esti in criza de timp, nu-ti fa griji, acest kit pivot superior punte Carraro 146832 ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. E suficient sa plasezi comanda, online sau telefonic si porneste spre tine. Curierii cu care colaboram se misca foarte bine si il vei primi in cel mai scurt timp. Iar daca-ti este la indemana, ne poti face o vizita la sediu, langa Capitala.

Ca sa eviti neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj necorespunzator, iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane specializate, care stiu exact ce aspecte au de bifat ca sa mearga treaba struna. Mecanicii nostri colaboratori iti pot oferi interventii tehnice de calitate inclusiv la punctul de lucru al utilajului. Asadar, daca ai nevoie, te punem in contact cu unul aflat in apropierea ta.

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura