Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil Caterpillar IT28

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar IT28
Cod produs
FQ5SEDRJ-AC
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit vreodata cat de vitala poate fi o piesa aparent mica pentru intregul tau utilaj? Un buson rezervor combustibil Caterpillar IT28 nu este doar o simpla piesa, este inima care asigura fluenta si siguranta sistemului tau de alimentare. Cu un design robust, calitativ si un raport calitate-pret excelent, aceasta piesa se dovedeste a fi o investitie de neegalat. Si mai mult decat atat, este disponibila acum la ACN Piese Utilaje, stocul generos asigurand o livrare garantata in cel mai scurt timp.Acest produs este compatibil si cu modelul Caterpillar IT28G . De ce sa nu optezi pentru calitate, durabilitate si siguranta?

Nu-i asa ca, in multe cazuri, tendinta este de a neglija semnalele subtile pe care utilajul le trimite? Pot aparea diverse defectiuni la busonul de rezervor, precum uzura, coroziunea sau defectiuni ale garniturii . Daca nu sunt adresate la timp, pot conduce la deteriorari suplimentare si costuri neplanificate. Prevenirea si repararea la timp a acestor probleme asigura o viata lunga si performante optimale ale utilajului tau.

Un buson rezervor combustibil Caterpillar IT28 este martor la succesul tau!
Busonul aceasta nu este doar o capsa metalica, este o piesa ingenios conceputa. Este prevazut cu un belciug pentru lacat, garantand securitate sporita impotriva furturilor de combustibil. De asemenea, este dotat cu o garnitura speciala care egalizeaza presiunea si un filtru aerisitor de 10 microni, excludand prezenta sitelor de impuritati, pentru a asigura o alimentare curata si eficienta.

Consultanta gratuita pentru reusita!
Consultanta? La ACN Piese Utilaje, ea nu este doar un serviciu, este un drept pe care ti-l oferim cu placere si fara costuri. O simpla intrebare, o nelamurire, si expertii nostri sunt la un apel distanta, gata sa te ghideze si sa te sfatuiasca. Totul pentru ca tu sa faci alegerea care sa se potriveasca perfect nevoilor tale, fara a-ti frana elanul.

Garantie
Fiecare buson rezervor combustibil Caterpillar IT28 pe care il alegi vine cu o garantie generoasa de 6 luni. Este promisiunea noastra pentru tine, insotita de rugamintea de a pastra toate documentele. Ele sunt cheia spre o experienta fara griji si fara piedici in calea proiectelor tale.

Livrare
Acest buson rezervor combustibil pentru incarcator frontal Caterpillar IT28 poate sa plece spre tine imediat. Mai ai un singur pas de urmat. Plaseaza o comanda telefonic la orice numar afisat pe site sau trimite o cerere de oferta online si bucura-te de calitate la tine la munca!

Montaj
Montajul trebuie realizat de catre o echipa de profesionisti, pentru a te asigura ca utilajul tau functioneaza la capacitate maxima. Astfel, putem evita evenimentele neplacute. Un montaj corect reprezinta un utilaj fericit!

Specificatii tehnice

-Dimensiune: 102x92x66mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura