Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB2.7
Cod produs
371BSTD8-AP
Out Of stock
Descriere
Buson rezervor combustibil Caterpillar CB2.7  - o componenta de o importanta cruciala pentru functionarea corecta a compactorului. Aceasta piesa, aparent simpla, are o misiune vitala in cadrul acestor utilaje. Un buson are misiunea de a mentine presiunea adecvata in rezervorul de combustibil al utilajului. Aceasta este o cerinta esentiala pentru o functionare eficienta a motorului si pentru a evita eventuale scurgeri de combustibil. Stim cat pot fi de daunatoare scurgerile atat pentru vehicul, cat si pentru mediul inconjurator.

Ca piesa sa isi faca treaba cum trebuie, ea trebuie sa se potriveasca cu utilajul tau. Serviciul nostru de consultanta este aici pentru a iti oferi ghidare si asistenta de care ai nevoie in procesul de selectie. Colegii nostri iti vor da sfaturi si despre intretinere acestei componente. Echipa noastra de experti iti va oferi informatii detaliate cu privire la alegerea busonului potrivit. Alegand cu atentie si seriozitate, te vei asigura ca vehiculul functioneaza in parametri optimi, cu un impact minim asupra mediului.

Buson rezervor combustibil Caterpillar CB2.7 - mereu pregatit de actiune
Mic dar esential, busonul are un impact semnificativ asupra functionarii utilajului. Protejeaza motorul de impuritati si asigura-te ca totul functioneaza in parametri optimi. Acest produs se monteaza la rezervorul utilajului. El are rolul a filrtra combustibilul si de a mentine rezervorul un loc sigur, accesibil doar de cine trebuie!

Cu ACN Piese Utilaje alaturi, vei fi de neoprit!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Garantie
Ne luam angajamentul de a iti oferi produse de cea mai inalta calitate, iar acest buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CB2.7 nu face exceptie. Cu o durata extinsa de garantie de 6 luni, suntem aici pentru a te proteja impotriva oricaror posibile defecte de fabricatie. Cu toate ca astfel de probleme sunt rare, mentinerea documentatiei, precum factura si certificatul de garantie, daca doresti sa returnezi produsul.

Livrare
Pentru ca la ACN Piese Utilaje facem parte dintr-un ecosistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi un buson rezervor combustibil Caterpillar CB2.7 la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj

Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti face griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat. Acest produs se monteaza la rezervorul compactorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura