Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CW12

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CW12
Cod produs
HQ2TY3U7-AP
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor combustibil Caterpillar CW12 este un mic dar esential paznic al performantei compactorului. Cu toate ca poate fi trecut cu vederea, acest produs aparent simplu, indeplineste functii vitale pentru buna functionare a vehiculului tau. Busonul joaca un rol important in prevenirea scurgerilor de combustibil. El se asigura ca rezervorul ramane etans si sigileaza combustibilul in interiorul sau. Astfel este protejat mediul inconjurator si niciun strop de combustibil pretios nu este risipit. Acest produs de inalta calitate a fost conceput special pentru a proteja utilajul si natura!

Investitia intr-un buson de calitate ca si acesta este o masura de precautie care poate aduce economii semnificative pe termen lung. Prin mentinerea presiunii constante in rezervor si prevenirea scurgerilor de combustibil, utilajul devine eficient si este protejat. La ACN Piese Utilaje iti oferim informatii pentru a alege inteligent busonul de rezervor. Este crucial ca busonul sa se potriveasca cu tipul tau de compactor. Cu expertiza noastra, suntem dedicati sa te ajutam sa menti utilajul in cea mai buna forma posibila. Fiecare componenta, oricat de mica, contribuie la buna functionare a compactorului tau.

Buson rezervor combustibil Caterpillar CW12 - calitate si eficienta intr-o singura componenta
Unul dintre rolurile majore ale busonului este mentinerea presiunii constante in interiorul rezervorului de combustibil. Aceasta presiune stabila este cruciala pentru asigurarea unui flux neintrerupt de combustibil catre motor. Orice fluctuatie in presiune poate afecta negativ functionarea motorului si poate duce la scurgeri de combustibil, cu consecinte financiare si de mediu nedorite.

ACN Piese Utilaje este mereu pregatit sa te ghideze in lumea pieselor de schimb!
Fiindca mereu ne dorim ca tu sa ai parte doar de ce este mai bun iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Vrem ca tu sa fii sigur de ceea ce cumperi pentru utilajele si afacerea ta. Cu un singur apel vei afla toate raspunsurile de care ai nevoie si poate chiar mai mult. Noi suntem mereu aici pentru tine!

Garantie
Investitia intr-un buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CW12 este una sigura. Cu o garantie extinsa de 6 luni, te protejam impotriva oricaror rare defecte de fabricatie. Pastreaza documentele pentru a fi sigur ca echipamentul functioneaza in parametri optimi.

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda un buson rezervor combustibil Caterpillar CW12 online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj

Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit, te vom indruma catre cel mai apropiat service partener. Produsul se monteaza la rezervorul compactorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura