Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CB8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB8
Cod produs
F80OA4XN-AP
Out Of stock
Descriere
Compactorul este, fara indoiala, un utilaj de mare importanta. Totusi, in componenta acestuia exista diverse piese care mai de care mai importante. Unul dintre acestea este busonul pentru rezervor. Astazi iti prezentam noul buson rezervor combustibil Caterpillar CB8 din gama noastra variata de piese. Acest element, aparent banal, are un rol esential in asigurarea performantei si sigurantei optime a compactorului tau. El mentine presiunea corespunzatoare in interiorul rezervorului de combustibil. Aceasta presiune constanta este esentiala pentru ca motorul sa functioneze in parametri optimi si pentru a preveni orice scurgeri de combustibil.

Cu ajutorul serviciului nostru de consultanta, iti putem oferi informatii detaliate necesare pentru o achizitionare responsabila. Echipa noastra de experti te va ghida in alegerea busonului de rezervor potrivit. Prin aceasta abordare serioasa, te vei asigura ca echipamentul tau va functiona in siguranta, eficient si cu un impact redus asupra mediului inconjurator.

Cumpara acum acest buson rezervor combustibil Caterpillar CB8 pentru a-ti imbunatatii utilajul
Busonul rezervorului are belciug pentru lacat si garnitura de egalizare a presiunii. Acesta este un gardian vigilent al sigurantei si performantei vehiculului tau. Acesta nu doar protejeaza combustibilul impotriva accesului neautorizat, ci si mentine presiunea adecvata in rezervor. Astfel este asigurata o eficienta maxima a motorului.

Cand nu esti sigur de ceva, noi suntem aici sa te ajutam!
Mentionat deja mai sus, serviciul de consultanta tehnica iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie. Suna acum si unul dintre consultantii nostri te va lamuri in legatura cu orice problema ai avea. Apeleaza la expertii nostri pentru a alege corect bucsa mult dorita!

Garantie
Suntem dedicati oferirii de piese de inalta calitate, iar noul buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CB8 este la fel. Prin garantia extinsa de 6 luni, iti oferim asigurarea necesara impotriva defectelor rare de fabricatie. Cu toate ca astfel de situatii sunt exceptionale, pastrarea documentelor de achizitie - factura si certificatul de garantie - este recomandata.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noul buson rezervor combustibil Caterpillar CB8 ti-l livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine.

Montaj

Desi o bucsa atat de mica iti poate da impresia ca e simpla si usor de montat, s-ar putea sa te inseli. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului. Produsul se monteaza la rezervorul compactorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura