Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil pentru compactor Caterpillar CB13

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB13
Cod produs
IH7AF0CN-AP
Out Of stock
Descriere
Noul nostru buson rezervor combustibil Caterpillar CB13  are o functionalitate de o importanta deosebita in functionarea compactorului. Acest element aparent simplu joaca un rol esential in asigurarea sigurantei si performantei optime a utilajului. Busonul de rezervor nu este doar o simpla piesa de schimb; este un mentinator al presiunii in interiorul rezervorului de combustibil. Aceasta presiune constanta este vitala pentru functionarea corecta a motorului. Doar asa este asigurat un flux de combustibil uniform. Orice deviere de la acest echilibru poate avea efecte serioase, cum ar fi scurgeri de combustibil, care pot duce la daune si costuri semnificative.

Echipa noastra de consultanta tehnica este aici pentru a te ghida in procesul de selectie si intretinere. Iti oferim sfaturi si informatii detaliate despre cum sa alegi busonul potrivit. Daca nu folosesti piesele gandite special pentru tipul tau de utilaj, poti face mai mult rau decat bine. Prin abordarea acestei componente cu seriozitate, te vei asigura ca vehiculul tau va functiona in parametri optimi. In plus, cu ajutorul acestei componente, compactorul tau va avea un impact minim asupra mediului inconjurator.

Un singur buson rezervor combustibil Caterpillar CB13 face diferenta dintre un utilaj si nul fiabil
Cu un buson rezervor, vehiculul tau functioneaza in parametri optimi. Egalizarea presiunii si filtrarea aerului contribuie la o alimentare corecta a utilajului. Eficienta este mentinuta si scurgerile sau daunele evitate. Acesta opreste particulele nedorite, asigurand ca doar combustibilul curat ajunge in motor. Astfel este protejat motorul de impuritati si de daune.

ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie experti care sa te ajuta oricand ai nevoie
La ACN Piese Utilaje mereu punem accentul pe calitate si vrem ca si tu sa ai parte de o experienta placuta alturi de noi. De aceea iti sugeram sa apelezi cu incredere la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! Cu un singur apel telefonic te putem ajuta, indruma si raspunde la orice fel de intrebare ai avea despre produsele noastre.

Garantie
Garantia extinsa de 6 luni pentru acest buson este o dovada a increderii noastre in calitatea acestui produs. Cu toate ca astfel de defecte de fabricatie sunt rare, suntem aici sa iti oferim linistea sufleteasca de care ai nevoie pentru a te concentra pe santier. Iti recomandam sa pastrezi cu grija factura si certificatul de garantie pentru orice eventualitate.

Livrare
Ca totul sa iti mearga bine pana la capat, livratorii nostri sunt mereu punctuali. Comanda azi un buson rezervor combustibil Caterpillar CB13 de pe site sau telefonic, iar el va ajunge la tine in doar 24 de ore! Nu stim cum, dar curierii nu dau gres niciodata.

Montaj

Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta bucsa, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener. Produsul se monteaza la rezervorul compactorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura