Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil finisor asfalt Caterpillar AP500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar AP500
Cod produs
B32U8DI7-AP
Out Of stock
Descriere
Privind noul buson rezervor combustibil Caterpillar AP500 dintr-o perspectiva mai atenta, il putem vedea ca pe gardianul rezervorului de combustibil. Este punctul de acces pentru carburantul vital care pune in miscare utilajul. Fara un buson de incredere, accesul la aceasta resursa critica ar putea fi obstructionat. Insa busonul are si rolul esential de a preveni scurgerile de combustibil. Busonul rezervor combustibil este prevazut cu belciug pentru lacat, garnitura de egalizare a presiunii si filtru aerisitor de 10 microni. Prin aceste caracteristici devine clar ca produsul mentine presiunea adecvata in rezervor si opreste scurgerile nedorite. Astfel, sunt protejate integritatea echipamentului si natura.

La ACN Piese Utilaje suntem aici pentru a te ajuta sa alegi si sa intreti busonul potrivit pentru finisorul de asfalt. Cu experienta noastra si cunostintele specializate, te putem ghida pentru a lua decizii informate si pentru a te asigura ca echipamentul functioneaza in parametri optimi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica, te sprijinim in realizarea proiectelor de constructie cu rezultate de succes. Fiecare componenta, oricat de mica, are un rol semnificativ in asigurarea bunei functionari a fiecarui utilaj.

Buson rezervor combustibil Caterpillar AP500 - necesar daca iti doresti un utilaj fiabil
Busonul de rezervor joaca un rol crucial in mentinerea presiunii constante in interiorul rezervorului. Aceasta presiune constanta este esentiala pentru alimentarea corecta cu combustibil a motorului. Orice modificare a presiunii din rezervor poate duce la functionarea necorespunzatoare si poate afecta eficienta utilajului. Produsul este prevazut cu belciug pentru lacat si garnitura de egalizare a presiunii. In plus, acesta are si un filtru aerisitor de 10 microni. Prin urmare, investitia intr-un buson de calitate poate aduce economii semnificative de combustibil si poate prelungi viata utila a vehiculului.

ACN Piese Utilaje vine cu solutii practice pentru tine si afacerea ta!
Mentionat deja mai sus, serviciul de consultanta tehnica iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie. Suna acum si unul dintre consultantii nostri te va lamuri in legatura cu orice problema ai avea. Apeleaza la expertii nostri pentru a alege corect busonul mult dorit! Cu ajutorul unui expert, deciziile tale vor fi corecte si potrivite pentru utilajul tau.

Garantie
Suntem mandri de calitatea fiecarui buson rezervor combustibil pentru finisor de asfalt Caterpillar AP500 pe care ti-l oferim. Cu o garantie extinsa de 6 luni, demonstram ca suntem dedicati sa iti oferim performanta durabila. Asigura-te ca pastrezi bine documentele pentru o experienta fara probleme.

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda un nou buson rezervor combustibil Caterpillar AP500 online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj

Desi un buson atat de mic iti poate da impresia ca e simplu si usor de montat, s-ar putea sa te inseli. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului. Acest buson se monteaza la rezervorul utilajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura