Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil finisor asfalt Caterpillar AP400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar AP400
Cod produs
MISV765N-AP
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor combustibil Caterpillar AP400 este o componenta adesea uitata sau subevaluata in complexitatea utilajului. De fapt, el este un element-cheie care asigura buna functionare a intregului echipament. Desi pare a fi doar un detaliu, acesta joaca un rol vital in mentinerea eficientei si performantei finisorului de asfalt. El este punctul de intrare al combustibilului necesar pentru a pune utilajul in miscare. Fara un buson fiabil cum este acesta, activitatea utilajului ar fi compromisa, ceea ce ar duce la rezultate suboptimale. Insa busonul nu este doar un furnizor de combustibil; el este si un protector al motorului. Prin sigilarea corecta a rezervorului, busonul previne pierderile de motorina, care cauzeaza scurgeri periculoase pe santier.

La ACN Piese Utilaje suntem aici pentru a iti oferi asistenta si consultanta specializata ca tu sa alegi intotdeauna corect! Este important ca piesele pe care doresti sa le cumperi sa se potriveasca utilajului tau. Cu cunostintele si experienta noastra in domeniu, te putem ajuta sa facei alegeri informate si sa menti echipamentul in cea mai buna forma. Cu serviciul nostru de consultanta, te ajutam sa te concentrezi la afacerea ta!

Buson rezervor combustibil Caterpillar AP400 - pregatit sa aduca un plus de performanta pe santierul tau!
Chiar daca pare mic, busonul acesta are un impact semnificativ asupra sigurantei si functionarii utilajului. Acest element protejeaza rezervorul de accesul neautorizat. Busonul acesta este prevazut cu belciug pentru lacat, garnitura de egalizare a presiunii si filtru aerisitor de 10 microni. In plus, ajuta la mentinerea unei presiuni corecte, asigurand astfel buna functionare a echipamentului pe santier.

ACN Piese Utilaje este mereu pregatit sa te ajute!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Garantie
Cu acest buson rezervor combustibil pentru finisor de asfalt Caterpillar AP400 demonstram ca performanta este prioritatea noastra. Garantia de 6 luni iti ofera linistea sufleteasca de care avi nevoie in timpul proiectelor. Nu uita sa pastrezi documentele pentru a te bucura de o experienta fara stres. Factura si certificatul de garantie sunt necesare daca doresti sa beneficiezi de ajutorul nostru in urma achizitionarii.

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca noul buson rezervor combustibil Caterpillar AP400 va fi livrat la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj

Busonul este un element important in cadrul unui utilaj, iar el trebuie pus la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere. Produsul se monteaza la rezervorul utilajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura