Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana incarcator telescopic JCB TM300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM300
Cod produs
TOZBMXE5-AM
Out Of stock
Descriere
Esti gata sa descoperi cele mai tari garnituri pentru pistonul de frana? Suntem aici sa te ghidam intr-o aventura plina de stil si siguranta pe sosea! In centrul acestei experiente este viitoarea ta garnitura piston frana JCB TM300 care se afla inca in oferta noastra. Iar cu echipa noastra alaturi, cumparaturile tale devin o placere. Nu mai sta pe ganduri si ia legatura cu noi! In doi timpi si trei miscari, iti vom impacheta garnitura intr-o cutie branduita si-ti vom trimite coletul cu cel mai harnic curier din lume.

Clientii ne recomanda pentru profesionalismul de care dam dovada cu fiecare interactiune in parte! Pentru noi, increderea ta reprezinta o prioritate cruciala. Ne dedicam toate resursele pentru a-ti castiga increderea si a o pastra prin angajamentul de a-ti pune la dispozitie numai produse si servicii de inalta calitate. Alege ACN Piese Utilaje sa-ti fie furnizor de piese si consumabile si te vei putea bucura din plin de zile linistite. In timp ce utilajele tale vor functiona fara intreruperi, la capacitate maxima, pe santier. Contacteaza-ne!

Garnitura piston frana JCB TM300 - rezistenta si fiabilitate la longue!

Montata pe pistonul de frana, aceasta garnitura este fabricata dintr-un cauciuc de inalta performanta, menit sa asigure o etansare perfecta. Ii vei simti avantajele de la primele utilizari. Garnitura este eficienta, rezistenta, sigura. Singura conditie tine exclusiv de tine - sa o montezi asa cum trebuie!

ACN Piese Utilaje - pentru noi nu exista „nu pot”

Suntem o echipa pentru care cuvantul „pot” are doar forma pozitiva. La noi, nu exista „nu pot”. Suntem la curent cu ultimele noutati ale pietei si detinem un depozit bine pus la punct, plin de produse de calitate. Cu noi alaturi, poti lua decizii informate si te poti baza pe recomandarile noastre pentru a te asigura ca echipamentul tau functioneaza in conditi optime. Ne place cand auzim de la clientii nostri ca suntem o echipa de incredere care le face mereu viata mai usoara. 😊

Livrare
Oriunde in Romania te-ai afla, curierul nostru te va gasi! Nu-ti face griji, vei primi aceasta garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB TM300 in cel mult 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Cand primesti coletul nostru, ia cheile si fugi direct la un service autorizat! Nu te retrage in spatele casei sa te ocupi tu singur de garnitura asta! Iti recomandam sa-i lasi pe specialisti sa se ingrijeasca de ea!

Specificatii

- fata plana
- diametru exterior 156.5 mm
- diametru interior 148 mm
- grosime 3.5mm
- material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura