Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Massey Ferguson MF2640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson
Cod produs
EOFJ68KV-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea tractor Massey Ferguson MF2640 este noua vedeta din echipa de stele mecanice a depozitului nostru! Completeaza stralucit imaginea de ansamblu utilajului tau. Impreuna cu celelalte componente si subansamble, reperul din fotografii ii confera utilajului forta de care are nevoie pentru a fi exploatat cu eficienta. Fiind complementare, piesele si accesoriile pe care le propunem se sprijina reciproc zi de zi. Echipa umana ACN propune echipa de piese de schimb ACN!

Desi este o piesa de schimb de masa si de actiunea ei vei avea nevoie pentru o buna functionare a utilajului tau. Se spune ca buturuga mica rastoarna carul mare. Doar daca nu stii ce sa faci cu ea, adaugam noi. Utilajul tau are nevoie de piese de calitate precum acesta pe care ti-o oferim la vanzare. Contacteaza-ne cu incredere! Vom face cea mai buna recomandare.

Curea tractor Massey Ferguson MF2640 completeaza stralucit colectia de produse de la ACN
Curelele pentru alternator sunt responsabile pentru transmiterea miscarii de rotatie de la arborele cu came sau arborele cotit al motorului la alternator. Aceasta miscare face ca rotorul alternatorului sa se roteasca in interiorul unui camp magnetic, generand astfel curent electric. Acest curent electric este apoi utilizat pentru a incarca bateria tractorului si pentru a alimenta dispozitivele electrice, cum ar fi luminile, sistemul de aprindere, sistemele de control electronic si multe altele.

Serviciu gratuit de consultanta, fara nicio ezitare!
Asculta si aplica recomandarile consultantilor nostri, caci stiu ce spun! Dispunem de un serviciu gratuit de consultanta prin care primesti asistenta tehnica inca de la primul apel. Oricare ar fi problema care te incearca, oricare ar fi nevoile utilajelor tale, cineva te asculta si este pregatit sa actioneze pentru tine. Ca sa fie bine!

Garantie
Nu exista lucruri perfecte si, cu atat mai putin, piese de schimb perfecte. Din aceasta cauza dar si datorita serviciilor noastre deosebite, aceasta curea alternator pentru tractor Massey Ferguson MF2640 beneficiaza si de un certificat de garantie, pentru o perioada de 6 luni! Lucrezi cu spor, lucrezi in siguranta!

Livrare
Expedierea produselor comandate este serviciu pe care incercam sa-l imbunatatim incontinuu. Ritmul alert in care efectuam expeditiile este cartea noastra de vizita. De fapt, pastram acest vibe in toate departamentele noastre. La fel ca oricare articol si acesta ajunge la tine in maxim 24 de ore. De asemenea, il poti ridica personal din sediul nostru. Fa-ne cunoscuta optiunea ta, accesand datele de contact.

Structura utilajului tau este formata din piese de toate dimensiunile, pozitionate intr-un mod foarte bine studiat. Felul in care este montata o piesa noua, influenteaza direct functionarea intregului. Sau, dimpotriva, daca este o operatiunea efectuata eronat, poate compromite intreaga investitie. Cere, asadar, interventia unui profesionist. Daca nu cunosti ateliere de specialitate, ia legatura cu noi! Avem, in mod cert, cateva contacte la tine in zona.

Specificatii tehnice:

• Lungime 1016mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura