Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 2675

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson
Cod produs
Y86UQAWT-SC
Out Of stock
Descriere
Cauti o curea tractor Massey Ferguson 2675 si nu stii unde il poti gasi? La vecinu' nu, la minimarket, nu, la bisnitari, nu... dar la ACN Piese Utilaje ai cautat? Nu? Pai... Articolul de negasit este de gasit, oricand, in depozitul nostru. Alege pentru utilajul tau doar piese de schimb performante caci, ce coincidenta, noi oferim spre comercializare numai asa ceva. Haide suna, timpul curge!

Problemele pot sa apara doar atunci cand ti-e lumea mai draga. Si daca pot, chiar apar. Caci asa au un stil, draga! Incearca sa nu pui botic. Drumul catre rezultatul bogat este presarat de obstacole si provocari, nu trebuie decat sa dai putin din coate. De fapt, din degete, pe telefon la numarul firmei noastre. Suntem alaturi de tine oricand si in orice situatie. Raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine!

Curea tractor Massey Ferguson 2675 invingator la puncte
Curelele pentru alternator sunt responsabile pentru transmiterea miscarii de rotatie de la arborele cu came sau arborele cotit al motorului la alternator. Aceasta miscare face ca rotorul alternatorului sa se roteasca in interiorul unui camp magnetic, generand astfel curent electric. Acest curent electric este apoi utilizat pentru a incarca bateria tractorului si pentru a alimenta dispozitivele electrice, cum ar fi luminile, sistemul de aprindere, sistemele de control electronic si multe altele.

Serviciu gratuit de consultanta, fara nicio ezitare!
Asculta si aplica recomandarile consultantilor nostri, caci stiu ce spun! Dispunem de un serviciu gratuit de consultanta prin care primesti asistenta tehnica inca de la primul apel. Oricare ar fi problema care te incearca, oricare ar fi nevoile utilajelor tale, cineva te asculta si este pregatit sa actioneze pentru tine. Ca sa fie bine!

Garantie
Nu exista lucruri perfecte si, cu atat mai putin, piese de schimb perfecte. Din aceasta cauza dar si datorita serviciilor noastre deosebite, aceasta curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 2675 beneficiaza si de un certificat de garantie, pentru o perioada de 6 luni! Lucrezi cu spor, lucrezi in siguranta!

Livrare
Expedierea produselor comandate este serviciu pe care incercam sa-l imbunatatim incontinuu. Ritmul alert in care efectuam expeditiile este cartea noastra de vizita. De fapt, pastram acest vibe in toate departamentele noastre. La fel ca oricare articol si acesta ajunge la tine in maxim 24 de ore. De asemenea, il poti ridica personal din sediul nostru. Fa-ne cunoscuta optiunea ta, accesand datele de contact.

Structura utilajului tau este formata din piese de toate dimensiunile, pozitionate intr-un mod foarte bine studiat. Felul in care este montata o piesa noua, influenteaza direct functionarea intregului. Sau, dimpotriva, daca este o operatiunea efectuata eronat, poate compromite intreaga investitie. Cere, asadar, interventia unui profesionist. Daca nu cunosti ateliere de specialitate, ia legatura cu noi! Avem, in mod cert, cateva contacte la tine in zona.

Specificatii tehnice:

• Lungime 1016mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura