Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 6170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 6170
Cod produs
RXAC1NMW-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea tractor Massey Ferguson 6170 este acum la tine in atelierul mecanic, pe bancul de lucru. Te uiti la ea si te minunezi. Singura, asa, parca nu spune nimic. Dar odata montata impreuna cu perechea ei… atunci sa te tii! Devine o fiara. Pentru ca ele it stapanesc motorul in efortul lui. Doar ele. Nimic nu este intamplator in structura unui utilaj complex, fiecare componenta este importanta. Cum e si pentru tine, mai ales cand iti lipseste. Suna-ne si solicita perechea de curele.

„Eu as da zilele mele” plange pe multi bani Nicu Guta. Tu ai da zilele tale numai sa ramana motorul „in vana” inca o zi. Dar, nah, uneori ramane, alteori nu ramane. Zile bune, zile proaste. Pe primele nu le imparti cu nimeni, dar ce te faci cu zilele proaste, caci le-ai face cadou impreuna cu un tort. Lasa frate ca ti le luam noi, mai ales daca vorbim de o pereche de curele alternator. Le luam, le punem in masina noastra de prelucrat zile proaste. Pui pe o parte ziua nefericita si pe partea cealalta iese alta curata ca lacrima. O punem in pachet impreuna cu curelele si ti-o trimitem. Magie de la ACN.

Curea tractor Massey Ferguson 6170 un mic truc
Pentru a asigura o functionare corespunzatoare si lipsita de erori si de asemenea de o durata indelungata de functiune ar trebui urmate cateva trucuri ca, de pilda, cand ne gandim la posibilitatea de a schimba distanta dintre fulii, ar trebui luata in considerare usurinta instalarii curelei si tensionarea acesteia insa fara a depasi gradul de alunecare recomandat (avand in considerare aproximativ 1.5 % alungirea curelei din dimensiunea normala si toleranta curelei de aproximativ 1%)

Performanta este posibila cu consultanta
Activitatea din sectorul agricol nu este tocmai una de burghez. Nu vii dimineata, bei cafeaua si tragi dintr-o tigara, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum de sola a ramas la fel ca ieri, nearata.  Aici este locul unde s-a inventat munca si unde inveti ca nu reusesti de unul singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciului nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.

Garantie
Cumpara cu incredere produsele noastre. Daca au ajuns la noi, inseamna ca au trecut prin cele mai severe criterii de selectie si sunt 100% bune de lucru.  Aceasta curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 6170 vine insotita de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Nu trebuie sa scoti tractorul din camp atunci cand intervine o defectiune de tipul transmisiei, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi perechea de curele in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai produsul instant. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat pentru inlocuirea curelelor sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura