Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 6160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 6160
Cod produs
RL9TIP50-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea tractor Massey Ferguson 6160 a sosit impreun cu perechea sa. Masina care abia a parcat la intrarea in ferma este de la firma de curierat. Ieri ai comandat iar acum a si sosit. Nici macar 12 ore n-a facut pe drum. Este atat de simplu este cand apelezi la profesionisti! Nimeni nu are nevoie de timp pierdut, nici macar cei care se afla in vacanta. Noi pentru tipul acesta de activitate ne zbatem - eficienta, simpla, accesibila. Si pentru satisfactia lucrului bine facut.

Atunci cand iti cumperi un Massey, primesti la pachet si filosofia Massey. Trebuie, asadar, sa ai grija nu doar in exploatare ci si de forma lui zilnica. Trebuie: sa ai grija in timpul araturilor, sa nu il suprasoliciti, sa il alimentezi cu combustibil de buna calitate, sa il cureti si sa-l intretii, sa nu-l lasi nesupravegheat, sa-l dai pe mana unui tractorist serios si multe multe altele. Ti se par prea multe? E Massey, e o mica industrie pe roti. Consultantii nostri iti pot face o lista scurta si usor de respectat cu ce trebuie sa faci. Recomandarile lor sunt gratuite.

Curea tractor Massey Ferguson 6160 un mic truc
Pentru a asigura o functionare corespunzatoare si lipsita de erori si de asemenea de o durata indelungata de functiune ar trebui urmate cateva trucuri ca, de pilda, cand ne gandim la posibilitatea de a schimba distanta dintre fulii, ar trebui luata in considerare usurinta instalarii curelei si tensionarea acesteia insa fara a depasi gradul de alunecare recomandat (avand in considerare aproximativ 1.5 % alungirea curelei din dimensiunea normala si toleranta curelei de aproximativ 1%)

Performanta este posibila cu consultanta
Activitatea din sectorul agricol nu este tocmai una de burghez. Nu vii dimineata, bei cafeaua si tragi dintr-o tigara, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum de sola a ramas la fel ca ieri, nearata.  Aici este locul unde s-a inventat munca si unde inveti ca nu reusesti de unul singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciului nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.

Garantie
Cumpara cu incredere produsele noastre. Daca au ajuns la noi, inseamna ca au trecut prin cele mai severe criterii de selectie si sunt 100% bune de lucru.  Aceasta curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 6160 vine insotita de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Nu trebuie sa scoti tractorul din camp atunci cand intervine o defectiune de tipul transmisiei, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi perechea de curele in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai produsul instant. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat pentru inlocuirea curelelor sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura