Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B115D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115D
Cod produs
HIR2083W-AM
Out Of stock
Descriere
Esti in situatia in care, pe santier fiind, cu lucrarile in plina desfasurare, te-ai trezit cu scurgeri de ulei din cilindrul hidraulic? Ne pare bine ca ai ajuns la noi, pentru ca doar aici gasesti produsele de calitate de care ai nevoie! Descopera acest set garnituri brat telescopic New Holland B115D din oferta noastra! Kitul este format din „inele” rezistente la temperaturile extreme si presiunile foarte mari din interiorul cilindrului. Cu ajutorul acestui set, vei avea garantia unei functionari optime a bratului utilajului, fara intreruperi neplanificate si nedorite. Alege calitatea din setul nostru de garnituri!

Actioneaza chiar acum si comanda, cu incredere, kitul acesta! Daca doresti mai multe clarificari despre produs, te vom pune in legatura cu expertii din cadrul serviciului nostru de consultanta tehnica gratuita. Astfel, vei putea lua decizii in cunostinta de cauza si in conformitate cu cele mai bune practici din industrie. Colegii nostri specialisti sunt aici pentru a-ti raspunde la intrebari, a oferi sfaturi si a te ghida in luarea deciziilor corecte pentru afacerea ta. Contacteaza-ne!

Set garnituri brat telescopic New Holland B115D - fara rabat de la calitate!

Aceste garnituri, care sunt fabricate din materiale de prima clasa, au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. De ce ar trebui sa alegi kitul nostru? Pentru ca este cea mai eficienta si mai rezistenta solutie de pe piata. Pentru ca te ajuta sa-ti protejezi investitia initiala in utilaj. Pentru ca isi indeplineste rolul cu succes.

ACN Piese Utilaje - iti face viata mai usoara!

Echipa noastra iti recomanda sa nu renunti niciodata la calitate cand vine vorba de piesele de schimb si consumabilele pentru utilajul din dotare. Performanta finala a echipamentului trebuie sa fie pe primul loc in criteriile tale pe care le folosesti atunci cand cumperi un produs/serviciu.

Livrare

Acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B115D va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj

Etansarea este foarte importanta intr-un sistem hidraulic. De aceea, este recomandat ca „inelele” sa fie aplicate corespunzator, in cadrul unui service autorizat. La cerere, te putem pune in contact cu unul dintre atelierele partenere ale ACN Piese Utilaje din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura