Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic New Holland B100C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100C
Cod produs
XB03KO4S-AM
Out Of stock
Descriere
Este momentul sa uiti de scurgerile de ulei din cilindrul hidraulic! Acest set garnituri brat telescopic New Holland B100C din oferta noastra este cea mai potrivita solutie pentru echipamentul tau. De ce? Pentru ca este rezistent la presiunea din cilindru. Pentru ca etanseaza impecabil. Pentru ca te ajuta sa economisesti bani pe termen lung.

Acest kit de garnituri este prietenul tau de incredere, care mentine bratul utilajului in forma maxima si-i permite sa lucreze eficient si curat. Contacteaza chiar astazi echipa ACN Piese Utilaje pentru a comanda setul sau cere-ne direct o oferta! In cazul in care alegi sa iei legatura cu noi, iti vom oferi acces la serviciul de consultanta tehnica gratuita. Este locul in care colegii nostri cu expertiza iti stau la dispozitie cu know-how-ul lor solid. Ia legatura cu noi numaidecat, ca sa vezi ce experienta frumoasa de cumparare ti-am pregatit!

Set garnituri brat telescopic New Holland B100C - din materiale de inalta calitate!

Aceste garnituri au rolul de a etansa uleiul in cilindrul hidraulic si o fac cu atata eficienta incat echipamentul parca exclama de bucurie! In curand iti vei da seama ca nu vei mai avea cheltuieli inutile cu schimbatul etansarilor. Pentru ca setul nostru este fabricat din materiale de inalta calitate, fiecare garnitura fiind proiectata pentru a rezista la cele mai dure conditii.

Cu ACN Piese Utilaje la „bord”, ai pe cine te baza!

Avem un angajament fata de calitate, care nu se reflecta doar in produsele pe care le furnizam, ci si in echipa noastra de specialisti. Acesta este modul nostru de a ne asigura ca toti clientii cu care colaboram primesc ceea ce e mai bun pe piata.

Livrare
De la momentul lansarii comenzii, vei avea cel mult 24 de ore pana la livrarea coletului. Suficient timp, credem noi, pentru a face programare la service, unde sa-ti monteze acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B100C in sistem! Contacteaza-ne!

Montaj
Aceste garnituri trebuie aplicate corespunzator pentru a-si indeplini rolul pentru care au fost concepute. De aceea, iti recomandam sa mergi la un service autorizat. Daca doresti, te putem pune noi in contact cu unul dintre partenerii nostri.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura