Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic New Holland B100CLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100CLR
Cod produs
S7DG4ZEF-AM
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in locul care vinde pansamente pentru durerile echipamentelor tale! Prin pansamente intelegand produse si servicii de calitate. Descopera acest set garnituri brat telescopic New Holland B100CLR din oferta noastra si pune punct experientelor neplacute in care trebuia sa schimbi frecvent garniturile din cilindrul hidraulic! De ce sa alegi „inelele” noastre?

- Pentru ca sunt de inalta calitate, asigurand o etansare impecabila;
- Pentru ca sunt suficient de rezistente la temperaturile extreme si presiunile ridicate din interiorul cilindrului;
- Pentru ca te ajuta sa economisesti pe termen lung - uleiul va sta acolo unde ii este locul, nu scurs pe santier!

Echipa noastra este pregatita sa-ti raspunda la orice curiozitate ai avea, legata de acest set de garnituri. Prin intermediul serviciului de consultanta tehnica gratuita, expertii nostri iti vor oferi informatii complete si complexe, care te vor ajuta sa faci o alegere corecta. ACN Piese Utilaje este magazinul in care experienta de cumparare depaseste toate asteptarile. Te asteptam cu drag! Contacteaza-ne si lasa-ne sa-ti aratam ce usoara e viata cu un produs de prima clasa!

Set garnituri brat telescopic New Holland B100CLR - alege calitatea!

Aceste garnituri au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. Alege setul nostru pentru o mai buna performanta si durabilitate de neegalat! Fiind elemente de o importanta vitala pentru echipament, garniturile nu au voie sa fie slabe sau mediocre. Nu-ti risca echipamentul cu etansari improvizate sau de calitate inferioara!

Cu ACN Piese Utilaje economisesti timp si bani!

Suntem pasionati de ceea ce facem si suntem dedicati sa iti asiguram succesul in orice proiect care implica utilajele si echipamentele tale. Pe langa serviciul de consultanta, vei beneficia si de avantajele unei colaborari cu o echipa care pune calitatea si satisfactia clientilor pe primul loc.

Livrare
Pentru acest set garnituri brat telescopic New Holland B100CLR asiguram un termen de 24 de ore pana la sosirea produsului la destinatie. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca sunt instalate ca la carte, aceste garnituri te vor face sa uiti de cheltuielile neprevazute pentru reparatii/inlocuiri. De aceea, iti recomandam sa apelezi mereu la un service autorizat. Da-ne un semn daca doresti sa te punem in legatura cu unul dintre atelierele noastre partenere!

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura