Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B100CTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100CTC
Cod produs
MNYRVI2W-AM
Out Of stock
Descriere
Scurgerile de ulei nu au ce cauta in povestea ta de pe santier! Comanda acum acest set garnituri brat telescopic New Holland B100CTC din oferta noastra pentru a te convinge ce inseamna un produs de calitate! Kitul este alcatuit din garnituri fabricate din materiale foarte rezistente la conditiile extreme din interiorul cilindrului. Ce diferentiaza acest set de altele aparent similare de pe piata?

- Garniturile raspund impecabil la presiunea inalta si temperaturile mari din cilinidrul hidraulic;
- Garniturile etanseaza impecabil, astfel incat uleiul nu are pe unde sa se scurga;
- Garniturile sunt atat de bune si de durabile, incat vei putea economisi banii pe care altadata ii cheltuiai pe reparatii inopinate.

Inca ai intrebari sau vrei sa comanzi direct? Suntem aici ca sa te ajutam, oricare ar fi optiunea ta! Contacteaza-ne chiar astazi sau cere-ne direct o oferta si spune adio scurgerilor de ulei nedorite! Nu-ti risca echipamentul cu etansari improvizate sau de calitate inferioara! Cand alegi ACN Piese Utilaje, alegi si serviciile noastre pe care le punem la dispozitia clientilor complet gratuit: consultanta tehnica si contactul partenerilor din tara.

Set garnituri brat telescopic New Holland B100CTC - eficienta la superlativ!

Aceste garnituri au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. Alege setul nostru pentru o mai buna performanta si durabilitate de neegalat! Fiind elemente de o importanta vitala pentru echipament, garniturile nu au voie sa fie slabe sau mediocre.

Cu ACN Piese Utilaje economisesti timp si bani!

Suntem pasionati de ceea ce facem si suntem dedicati sa iti asiguram succesul in orice proiect care implica utilajele si echipamentele tale. Pe langa serviciul de consultanta, vei beneficia si de avantajele unei colaborari cu o echipa care pune calitatea si satisfactia clientilor pe primul loc.

Livrare
Pentru acest set garnituri brat telescopic New Holland B100CTC asiguram un termen de 24 de ore pana la sosirea produsului la destinatie. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca sunt instalate ca la carte, aceste garnituri te vor face sa uiti de cheltuielile neprevazute pentru reparatii. De aceea, iti recomandam sa apelezi mereu la un service autorizat. Da-ne un semn daca doresti sa te punem in legatura cu unul dintre atelierele noastre partenere!

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura