Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic New Holland B90C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90C
Cod produs
TX8P02Y1-AM
Out Of stock
Descriere
Cand alegi sa cumperi acest set garnituri brat telescopic New Holland B90C nu faci o simpla achizitie, ci un pas sigur spre succes. Pentru ca noi nu facem compromisuri de calitate. Cu acest kit complet, stii ca echipamentul tau va fi eficient, va avea randamentul scontat, va fi fiabil si rezistent in timp. Si mai stii ca nu vei mai avea prea curand parte de cheltuieli neprevazute pentru inlocuirea etansarilor. Noi vindem calitate - sa nu te indoiesti de asta! Alege acest set de garnituri ca sa ai un plus de siguranta ca bratul telescopic al utilajului opereaza la un alt nivel!

Echipa ACN Piese Utilaje te va incuraja intotdeauna sa faci alegeri informate. De aceea, am creat un serviciu special de consultanta tehnica gratuita - pentru ca toti clientii nostri sa obtina date complete despre produsele cautate. E important pentru noi sa fim transparenti! E important si pentru tine sa stii ca orice produs, de orice calitate ar fi el, are avanataje si dezavantaje. Asa ne contruim o relatie de colaborare bazata pe incredere. Nu ne dorim un mariaj din interes, ci o prietenie curata! Contacteaza-ne chiar astazi sau cere-ne direct o oferta!

Set garnituri brat telescopic New Holland B90C - pentru o functionare de durata!

Dupa cum am aratat mai devreme, acest set complet este o combinatia ingenioasa de garnituri special concepute pentru a asigura o etansare fara cusur a uleiului din cilindriul hidraulic. Cu ajutorul kitului, ai garantia ca toate garniturile sunt inlocuite in acelasi timp, asa cum trebuie. De ce sa alegi kitul nostru?

- Pentru ca este fabricat din materiale de inalta calitate,
- Pentru ca este dimensionat pentru echipamentul tau specific,
- Pentru ca este durabil, performant si fiabil.

ACN Piese Utilaje - un colaborator de incredere

Descopera diferenta pe care o fac piesele si consumabilele aflate in depozitul nostru! Calitatea este cuvantul nostru de ordine. Ea se regaseste nu doar in produsele pe care le furnizam, ci - mai ales - in expertii nostri tehnici, oameni cu pregatire asidua in domeniu.

Livrare
Termenul de livrare a acestui set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B90C este de maxim 24 de ore. De la momentul lansarii comenzii. Contacteaza-ne!

Montaj
Iti recomandam sa mergi la un service autorizat si specializat pentru a monta garniturile. ACN Piese Utilaje te poate pune in legatura cu un astfel de atelier din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura