Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B115C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115C
Cod produs
WMQNTH85-AM
Out Of stock
Descriere
Adio, ulei scurs aiurea pe santier! Acum ai suficiente motive sa-ti exprimi bucuria. Cu acest set garnituri brat telescopic New Holland B115C grijile tale au luat sfarsit! Kitul este format din suficiente „inele” pentru o inlocuire completa a etansarilor din cilindrul hidraulic. Pentru a rezista la temperaturile extreme si la presiunea mare din cilindru, garniturile de etansare sunt fabricate din materiale de prima calitate. In plus, cu acest set, nu mai ai grija de altadata cand trebuia sa scoti bani din buzunar pentru a plati intreruperile costisitoare din fluxul de lucru.

Piesele noastre nu numai ca sunt de calitate, dar te ajuta si sa economisesti bani pe termen lung. Chit ca nu poti decat sa-ti cumperi o cafea in plus in fiecare dimineata, pentru tot restul anului, banii sunt bani, se castiga greu. Echipa ACN Piese Utilaje stie ce inseamna investitiile in utilaje si intretinere, de aceea suntem 100% orientati catre client. Ne dorim sa faci mereu alegeri informate cand cumperi de la noi. Motiv pentru care iti punem la dispozitie un serviciu complet gratuit de consultanta tehnica. Nu mai ezita si contacteaza-ne!

Set garnituri brat telescopic New Holland B115C - eficient si rezistent!

Aceste garnituri, care sunt fabricate din materiale de prima clasa, au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. De ce ar trebui sa alegi kitul nostru? Pentru ca este cea mai eficienta si mai rezistenta solutie de pe piata. Pentru ca te ajuta sa-ti protejezi investitia initiala in utilaj. Pentru ca isi indeplineste rolul cu succes.

ACN Piese Utilaje - iti face viata mai usoara!

Echipa noastra iti recomanda sa nu renunti niciodata la calitate cand vine vorba de piesele de schimb si consumabilele pentru utilajul din dotare. Performanta finala a echipamentului trebuie sa fie pe primul loc in criteriile tale pe care le folosesti atunci cand cumperi un produs/serviciu.

Livrare
Acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B115C va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Etansarea este foarte importanta intr-un sistem hidraulic. De aceea, este recomandat ca „inelele” sa fie aplicate corespunzator, in cadrul unui service autorizat. La cerere, te putem pune in contact cu unul dintre atelierele partenere ale ACN Piese Utilaje din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura