Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B115BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115BTC
Cod produs
1D28NQWJ-AM
Out Of stock
Descriere
Ai obosit de numeroasele pauze neprevazute de pe santier, cauzate de scurgerile uleiului din cilindrul hidraulic? Nu mai fi suparat! Ai ajuns in locul potrivit! Descopera eficientul set garnituri brat telescopic New Holland B115BTC din oferta noastra si observa rezultatele! Kitul are suficiente „inele” pentru o inlocuire completa a celor deja existente in cilindrul bratului. Este un set de calitate superioara, date fiind materialele din care a fost fabricat. Ceea ce inseamna o etansare impecabila si o functionare eficienta a sistemului.

Nu face compromisuri cand vine vorba de calitatea pieselor de schimb pentru utilaje! Cumpara acest set complet de garnituri care au standardul de excelenta pe care il cauti! Contacteaza-ne daca doresti sa afli mai multe amanunte. Te vom pune in legatura cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita, respectiv cu expertii nostri minunati. Daca esti hotarat sa cumperi setul, trimite-ne direct o oferta si vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul dintre colegii nostri.

Set garnituri brat telescopic New Holland B115BTC - rezistenta la superlativ!

Aceste garnituri, care sunt fabricate din materiale de prima clasa, au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. De ce ar trebui sa alegi kitul nostru?

- Pentru ca este cea mai eficienta si mai rezistenta alternativa de pe piata.
- Pentru ca te ajuta sa-ti protejezi investitia initiala, in utilaj.
- Pentru ca isi indeplineste rolul cu succes.

ACN Piese Utilaje - iti face viata mai usoara!

Echipa noastra iti recomanda sa nu renunti niciodata la calitate cand vine vorba de piesele de schimb si consumabilele pentru utilajul din dotare. Performanta finala a echipamentului trebuie sa fie pe primul loc in criteriile tale pe care le folosesti atunci cand cumperi un produs/serviciu.

Livrare
Acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B115BTC va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Etansarea este foarte importanta intr-un sistem hidraulic. De aceea, este recomandat ca „inelele” sa fie aplicate corespunzator, in cadrul unui service autorizat. La cerere, te putem pune in contact cu unul dintre atelierele partenere ale ACN Piese Utilaje din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura