Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B110D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110D
Cod produs
L5YMQF4C-AM
Out Of stock
Descriere
Nu risipi banii pe garnituri ieftine! Alege calitatea din acest set garnituri brat telescopic New Holland B110D si bucura-te de liniste. Vei spune adio vremurilor in care inlocuiai garniturile una dupa alta, pentru ca, atunci cand le cumparai, nu te orientai neaparat dupa calitate. Stim cat de important este sa ai un utilaj functional. Dar stii ce e si mai important? Sa ai acces la piese de schimb de calitate! Asa cum este cazul kitului nostru, cea mai buna alternativa de pe piata la un set marca originala.

Cu ACN Piese Utilaje, ai garantia unui produs de top, pentru care nu s-au facut compromisuri de calitate. Indiferent de complexitatea cerintelor tale, ne vom asigura ca vei avea parte de o experienta de cumparare de neuitat. De pilda, vei avea acces la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. De la care vei afla tot ceea ce ai nevoie sa stii despre setul de garnituri sau orice alt produs care te intereseaza. Contacteaza-ne!

Set garnituri brat telescopic New Holland B110D - o solutie de top!

Aceste garnituri, care sunt fabricate din materiale de prima clasa, au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. De ce ar trebui sa alegi kitul nostru?

- Pentru ca este cea mai eficienta si mai rezistenta solutie de pe piata.
- Pentru ca te ajuta sa-ti protejezi investitia initiala in utilaj.
- Pentru ca isi indeplineste rolul cu succes.

ACN Piese Utilaje - iti face viata mai usoara!

Iti recomandam sa nu renunti niciodata la calitate cand vine vorba de piesele de schimb si consumabilele pentru utilaj. Performanta finala a echipamentului trebuie sa fie pe primul loc in criteriile pe care le folosesti atunci cand cumperi un produs/serviciu.

Livrare
Acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B110D va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Etansarea este foarte importanta intr-un sistem hidraulic. De aceea, este recomandat ca „inelele” sa fie aplicate corespunzator, in cadrul unui service autorizat. La cerere, te putem pune in contact cu unul dintre atelierele partenere ale ACN Piese Utilaje din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura