Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic Case 695SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SV
Cod produs
7T8P41RC-AM
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unor etansari calitative, eficiente si durabile? Echipamentul tau ar respira usurat la vederea acestui set garnituri brat telescopic Case 695SV din oferta noastra. Nu te mai multumi cu jumatatile de masura din alte locuri si comanda acest kit care iti va depasi toate asteptarile! Garniturile noastre reprezinta alegerea cea mai potrivita sa obtii maximul din investitia ta in utilaj. Cum fac ele diferente de noianul de etansari de pe piata? Simplu, scot din ecuatie ideea de compromis in calitate!

Ia legatura cu ACN Piese Utilaje chiar astazi pentru a face o comanda ferma. Sau cere-ne direct o oferta! Sau, daca doresti si ai timpul necesar, te asteptam la noi la sediu, in comuna Jilava, langa Bucuresti. Iti vom vorbi despre depozitul nostru incarcat cu de toate si-ti povestim tot ceea ce vrei sa stii despre produsele care te intereseaza. Cu echipa noastra alaturi de tine, nu vei mai avea - zau! - nicio grija. De-abia asteptam sa te punem in contact cu serviciul nostru de consultanta tehnica, ca sa vezi ce experti in pas cu tehnologia avem!

Set garnituri brat telescopic Case 695SV - cel mai bun!

Dupa cum am aratat mai devreme, acest set complet este o combinatia ingenioasa de garnituri special concepute pentru a asigura o etansare fara cusur a uleiului din cilindriul hidraulic. Cu ajutorul kitului, ai garantia ca toate garniturile sunt inlocuite in acelasi timp, asa cum trebuie. De ce sa alegi kitul nostru?

- pentru ca este fabricat din materiale de inalta calitate,
- pentru ca este dimensionat pentru echipamentul tau specific,
- pentru ca este durabil, performant si fiabil.

ACN Piese Utilaje - un colaborator de incredere

Descopera diferenta pe care o fac piesele si consumabilele aflate in depozitul nostru! Calitatea este cuvantul nostru de ordine. Ea se regaseste nu doar in produsele pe care le furnizam, ci - mai ales - in expertii nostri tehnici, oameni cu pregatire asidua in domeniu.

Livrare
Termenul de livrare a acestui set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator Case 695SV este de maxim 24 de ore. De la momentul lansarii comenzii. Contacteaza-ne!

Montaj
Iti recomandam sa mergi la un service autorizat si specializat pentru a monta garniturile. ACN Piese Utilaje te poate pune in legatura cu un astfel de atelier din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura