Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri ridicare brat Case 590SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SV
Cod produs
8LO1MVF6-AM
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in „Raiul” pieselor de etansare pentru cilindrii hidraulici! Descopera acest set garnituri ridicare brat telescopic Case 590SV din oferta noastra si ofera-i echipamentului eficienta de care are nevoie! Asemenea farurilor care indruma navele pe mari tumultoase, kiturile noastre de garnituri te vor ghida spre o etansare impecabila si o performanta de varf. Nu mai astepta si ia decizia corecta de a achizitiona acest set care va prelungi durata de viata a echipamentului! Elimina riscul scurgerilor de ulei si asigura functionarea corecta a cilindrului hidraulic din bratul telescopic al utilajului!

Expertii ACN Piese Utilaje ar umple pagini intregi cu informatii tehnice legate de acest kit de garnituri. Dar pentru ca ne adresam si persoanelor cu prea putin timp pentru citit, am ales ca aceste informatii sa fie furnizate, la cerere, prin telefon de la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. nu ezita sa apelezi la el! Cumpara inteligent! Contacteaza-ne chiar astazi pentru a intra in legatura cu noi sau cere-ne direct o oferta!

Set garnituri ridicare brat telescopic Case 590SV - cu performanta ridicata

Dupa cum am aratat mai devreme, acest set complet este o combinatia ingenioasa de garnituri special concepute pentru a asigura o etansare fara cusur a uleiului din cilindriul hidraulic. Cu ajutorul kitului, ai garantia ca toate garniturile sunt inlocuite in acelasi timp, asa cum trebuie. De ce sa alegi kitul nostru?

- Pentru ca este fabricat din materiale de inalta calitate,
- Pentru ca este dimensionat pentru echipamentul tau specific,
- Pentru ca este durabil, performant si fiabil.
- ACN Piese Utilaje - un colaborator de incredere

Descopera diferenta pe care o fac piesele si consumabilele aflate in depozitul nostru! Calitatea este cuvantul nostru de ordine. Ea se regaseste nu doar in produsele pe care le furnizam, ci - mai ales - in expertii nostri tehnici, oameni cu pregatire asidua in domeniu.

Livrare
Termenul de livrare a acestui set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator Case 590SV este de maxim 24 de ore. De la momentul lansarii comenzii. Contacteaza-ne!

Montaj
Iti recomandam sa mergi la un service autorizat si specializat pentru a monta garniturile. Echipa ACN Piese Utilaje te poate pune in legatura cu un astfel de atelier din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura