Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic Case 580SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SV
Cod produs
THULE4F1-AM
Out Of stock
Descriere
Stii care e secretul pentru o functionare fara probleme a cilindrului hidraulic? Desigur ca stii! De-asta te afli aici. Acest set garnituri ridicare brat telescopic Case 580SV asigura eficienta bratului telescopic in manevrele pe care le exceuta. De ce este acest kit solutia ideala pentru problemele tale?

- Deoarece contine garnituri fabricate din materiale de inalta calitate.
- Deoarece garniturile sunt dimensionate cu precizie.
- Deoarece confera performanta maxima sistemului.

Acest kit reprezinta cheia cu ajutorul careia mentii echipamentul in stare functionala si ii maximizezi timpul de functionare.

ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitii cu orice fel de informatie doresti sa afli despre acest produs. Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita, nu mai ai motive sa recurgi la solutii ieftine. La noi vei gasi intotdeauna calitatea pe care ti-o doresti pentru utilajele tale. Dorim sa-ti devenim partener de incredere si sa-ti oferim tot sprijinul necesar pentru ca proiectele tale sa fie de succes. Contacteaza-ne chiar astazi pentru a face o comanda ferma sau cere-ne direct o oferta!

Set garnituri ridicare brat telescopic Case 580SV - totul la superlativ!

Nu mai este nevoie sa cumperi etansarile separat pentru a le monta in cilindrul hidraulic, cu scopul de a bloca uleiul sa se scurga! Acum, cu noul nostru kit de garnituri, ai tot ceea ce-ti trebuie intr-un singur pachetel! Fiecare garnitura contribuie la etansarea uleiului in interiorul cilindrului si, astfel, este prelungita durata de functionare a echipamentului.

ACN Piese Utilaje - pentru solutii de incredere!

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si eficiente pentru toate nevoile tale de piese. Suntem dedicati sa te sustinem in toate activitatile tale care implica utilajele. Iti furnizam produse de calitate, un serviciu de consultanta tehnica gratuita, un serviciu post-vanzare la cerere pentru montajul pieselor. Per ansamblu, iti oferim o experienta de cumparare cum rar gasesti pe piata.

Livrare
Imediat ce confirmi comanda, noi ii dam bice si-ti trimitem numaidecat coletul. Astfel ca acest set garnituri ridicare brat telescopic Case 580SV va ajunge la tine in maxim 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca doresti sa montezi garniturile intr-un service autorizat, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere din tara.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura