Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri Case 84222491

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
P1ZR8EYU-AM
Out Of stock
Descriere
Setul acesta este format din garnituri durabile si fiabile. Impreuna, ele formeaza o combinatie inteligenta care asigura o etansare eficienta in interiorul cilindrului hidraulic. Desi pe piata exista o varietate de dimensiuni si materiale ale garniturilor, creand confuzie in mintea clientilor, noi iti recomandam acest set garnituri Case 84222491 pentru ca:

- este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate,
- dimensiunile garniturilor se potrivesc-manusa cu echipamentul tau specific.

Contacteaza ACN Piese Utilaje pentru a intra in posesia acestui set de garnituri extrem de util! Echipa noastra experimentata iti va pune la dispozitie toate informatiile pe care doresti sa le afli despre acest set. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. De unde vei primi raspunsuri la toate intrebarile, dar si lamuriri cu privire la montaj sau livrare. Alege sa lucrezi cu noi!

Set garnituri Case 84222491 - solutia ideala pentru ceea ce cauti

Nu mai este nevoie sa cumperi etansarile separat pentru a le monta in cilindrul hidraulic, cu scopul de a bloca uleiul sa se scurga! Acum, cu noul nostru kit de garnituri, ai tot ceea ce-ti trebuie intr-un singur pachetel! Fiecare garnitura contribuie la etansarea uleiului in interiorul cilindrului si, astfel, este prelungita durata de functionare a echipamentului.

ACN Piese Utilaje - pentru solutii de incredere!

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si eficiente pentru nevoia ta de piese. Suntem dedicati sa te sustinem in toate activitatile tale care implica utilajele. Iti furnizam produse de calitate, un serviciu de consultanta tehnica gratuita, un serviciu post-vanzare la cerere pentru montajul pieselor. Per ansamblu, iti oferim o experienta de cumparare cum rar gasesti pe piata.

Livrare
Imediat ce confirmi comanda, noi ii dam bice si-ti trimitem numaidecat coletul. Astfel ca acest set garnituri Case 84222491 va ajunge la tine in maxim 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca doresti sa montezi garniturile intr-un service autorizat, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere din tara.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura