Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
J48I2MKX-AM
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o bucsa noua pentru bratul utilajului tau? Atunci esti in locul potrivit! Oferim bucse de inalta calitate, la preturi accesibile. Aceasta bucsa varf brat Caterpillar 436C aflata in oferta noastra este plina de calitati. Este rezistenta, durabila, sigura. Cu ea montata in varful bratului, vei economisi sumele pe care altadata le cheltuiai pentru inlocuirea frecventa a bucselor vechi. Pune pret pe calitatea pieselor destinate utilajelor tale! Mai ales cand e vorba de piesele de uzura! Renteaza sa investesti in aceste bucse de pe stocul nostru!

Aici, la ACN Piese Utilaje, punem pret pe calitate, si se vede asta in tot ceea ce facem. Pentru ca ne dorim ca fiecare client sa ia decizia cumpararii in cunostinta de cauza, ii punem la dispozitie un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Avem o echipa de specialisti gata sa-ti ofere sfaturi personalizate pentru a te asigura ca faci cea mai buna investitie. Contacteaza-ne chiar astazi si ia-ti bun ramas de la reparatiile costisitoare!

Bucsa varf brat Caterpillar 436C - calitate inainte de toate!

Aceasta piesa este importanta in sistemul din care face parte, datorita rolului pe care il joaca: de a prelua uzura dintre bolt si locul in care este montata bucsa. Avantajele bucsei din oferta noastra sunt urmatoarele:

- Protejeaza elementele de fixare ale echipamentului.
- Prelungeste durata de viata utila a componentelor critice.
- Reduce costurile de inlocuire a pieselor.
- Asigura eficienta si fiabilitatea echipamentului pe termen lung.

Cu aceasta bucsa, investesti in mentinerea randamentului utilajului la cotele dorite. Ia legatura cu noi chiar astazi si asigura-te ca buldoexcavatorul tau este intotdeauna in cea mai buna „forma”!

ACN Piese Utilaje - pentru solutii de incredere!

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si eficiente pentru toate nevoile tale de piese. Suntem dedicati sa te sustinem in toate activitatile tale care implica utilajele. Iti furnizam produse de calitate, un serviciu de consultanta tehnica gratuita, un serviciu post-vanzare la cerere pentru montajul pieselor. Per ansamblu, iti oferim o experienta de cumparare cum rar gasesti pe piata.

Livrare
Imediat ce confirmi comanda, noi ii dam bice si ti-o trimitem imediat. Astfel ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 436C va ajunge la tine in maxim 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca doresti sa montezi piesa intr-un service autorizat, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere din tara.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura