Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
I2APKU6D-AM
Out Of stock
Descriere
Alege performanta si fiabilitatea cu aceasta bucsa varf brat Caterpillar 428D din oferta noastra! Micutul cilindru din sistemul de articulatie este o componeta esentiala, fabricata dintr-un material durabil, cu rezistenta mare la uzura. In general, supunerea bucsei la incarcari intense si repetitive poate duce la deformarea sau deterioararea ei. Totusi, bucsa noastra a fost proiectata sa reziste mai mult in astfel de conditii dure de lucru. Fa-ti curaj si da-ne un telefon sau contacteaza-ne pe orice mijloc de comunicare doresti si cere-ne mai multe informatii despre aceasta piesa! Acest serviciu este din partea noastra - nu va trebui sa-l platesti.

Ne face o reala placere sa stim ca toti cei care sunt interesati sa cumpere de la noi doresc sa se informeze in prealabil despre produsul respectiv. Suntem aici pentru a-ti oferi si piese de calitate, si o experienta de cumparare extraordinara. Prin produsele si serviciile noastre, echipa ACN Piese Utilaje doreste sa-ti imbunatateasca si sa-ti simplifice viata la locul de munca. Indiferent de problemele cu care te confrunti, lasa-le in grija noastra - in depozitul pe care il avem sigur gasim tot ceea ce ai nevoie. Contacteaza-ne!

Bucsa varf brat Caterpillar 428D - cu performanta optimizata!

Din „postura” ei de componenta esentiala a mecanismului de articulatie, aceasta bucsa din varful bratului buldoexcavatorului preia uzura dintre bolt si locul in care este ea montata. Bucsa din oferta noastra:

- este fabricata din materiale durabile, de calitate exceptionala, foarte rezistente la uzura;
- se potriveste perfect cu celelalte elemente din sistemul de articulatie, datorita dimesiunilor si designului ei.

Ca orice piesa de uzura, si aceasta bucsa va trebui schimbata la un moment dat. Degradarea ei depinde de mai multi factori, dintre care amintim: intretinere incorecta, incarcare constant excesiva, expunerea la medii improprii, utilizare deficitara, montaj gresit etc.

La ACN Piese Utilaje, nu negociem calitatea!

Nu suntem chiar Zana Maseluta, dar iti spunem drept ca ne straduim mereu sa-ti indeplinim toate dorintele in materie de piese si consumabile. Cand cumperi un produs de la ACN Piese Utilaje, intregul proces se desfasoara sub semnul calitatii. Si al informarii corecte. Contacteaza-ne chiar astazi si ia-ti bun ramas de la reparatiile costisitoare!

Livrare

Stim ca ai mare nevoie de aceasta piesa, asa ca ea va ajunge la tine in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 428D va face in curand parte din echipamentul tau. Contacteaza-ne!

Montaj

Iti recomandam sa montezi bucsa intr-un service autorizat. Sau, daca tii mortis sa ceri ajutorul unui mecanic, asigura-te macar ca stie ce face. Daca doresti sa te punem in contact cu un service autorizat din regiunea ta, nu ezita sa ne informezi.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura