Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
H32PLYOT-AM
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in lumea bucselor rezistente, durabile si fiabile! Iti prezentam astazi modelul bucsa varf brat Caterpillar 430D din oferta noastra. Aceasta este o piesa care contribuie la executarea „cursiva” a miscarii bratului, facilitand astfel manipularea bratului si controlul eficient al echipamentului. O piesa care nu este conforma cu standardele poate pune in pericol intreaga activitate pe santier, atat din perspectiva eficientei, cat si a securitatii. De aceea, intotdeauna le recomandam clientilor sa ia o decizie inteligenta atunci cand cumpara piese de schimb sau consumabile.

Echipa ACN Piese Utilaje te sfatuieste sa nu renunti la calitate cand cumperi piese pentru utilajul tau. Ca sa ai parte de echipamente performante, eficiente si fiabile! Gandeste-te la calitate ca si cand ar fi reteta secreta a bunicii cu el, mancarea ta preferata are un gust genial. Asa si cu piesele de calitate. Cu cat sunt mai calitative piesele, cu atat rezultatele sunt peste asteptari. Contacteaza-ne astazi si foloseste toate ingredientele pe care le ai la indemana ca sa-ti creezi succesul pe santier.

Bucsa varf brat Caterpillar 430D - „inghite” uzura cu mult spor!

Din „postura” ei de componenta esentiala a mecanismului de articulatie, aceasta bucsa din varful bratului buldoexcavatorului preia uzura dintre bolt si locul in care este ea montata. Bucsa din oferta noastra:

- este fabricata din materiale durabile, de calitate exceptionala, foarte rezistente la uzura;
- se potriveste perfect cu celelalte elemente din sistemul de articulatie, datorita dimesiunilor si designului ei.

Ca orice piesa de uzura, si aceasta bucsa va trebui schimbata la un moment dat. Degradarea ei depinde de mai multi factori, dintre care amintim: intretinere incorecta, incarcare constant excesiva, expunerea la medii improprii, utilizare deficitara, montaj gresit etc.

La ACN Piese Utilaje, nu negociem calitatea!

Nu suntem chiar Zana Maseluta, dar iti spunem drept ca ne straduim mereu sa-ti indeplinim toate dorintele in materie de piese si consumabile. Cand cumperi un produs de la ACN Piese Utilaje, intregul proces se desfasoara sub semnul calitatii. Si al informarii corecte. Contacteaza-ne chiar astazi si ia-ti bun ramas de la reparatiile costisitoare!

Livrare

Stim ca ai mare nevoie de aceasta piesa, asa ca ea va ajunge la tine in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 430D va face in curand parte din echipamentul tau. Contacteaza-ne!

Montaj

Iti recomandam sa montezi bucsa intr-un service autorizat. Sau, daca tii mortis sa ceri ajutorul unui mecanic, asigura-te macar ca stie ce face. Daca doresti sa te punem in contact cu un service autorizat din regiunea ta, nu ezita sa ne informezi.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura