Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
KXM2F3QE-AM
Out Of stock
Descriere
Ti-amintesti ce impunator era buldoexcavatorul tau odinioara? Ce „personalitate” puternica avea? Cum i se misca bratul ca o balerina in plin spectacol? Daca raspunsul e afirmativ, atunci pregateste-te din nou pentru aceasta experienta... Cu bucsa varf brat telescopic Caterpillar 436C din oferta noastra. Chiar daca e mica si ascunsa de privirile din afara, aceasta piesa este ca un puls vital al echipamentului. Contacteaza-ne chiar astazi si pregateste-te pentru o noua performanta de succes a utilajului!

ACN Piese Utilaje iti este alaturi pentru zilele pline de productivitate, lucrarile finalizate la timp si... un brat telescopic gratios ca un dansator. Noi stim ce inseamna investitia in utilaje si suntem aici pentru a-ti usura complexa sarcina de a gasi piesele corespunzatoare echipamentului tau. Iti oferim, pe langa produsul cautat, si un serviciu de consultanta gratuita, pentru ca ne dorim sa fii informat mai inainte de toate.

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 436C - mica, dar formidabila

Mica, dar esentiala, aceasta piesa joaca un rol crucial in asigurarea eficientei, performantei si durabilitatii utilajelor. Poate nu impresioneaza la prima vedere, dar pitica asta preia uzura dintre bolt si locul unde s-a montat sau se va monta ea. Ca orice piesa de uzura, si bucsa are o perioada de „glorie” si una de „decadere”, cand e musai sa fie inlocuita. Pentru ca, daca piesa este uzata sau prezinta semne de deteriorare, eficienta si performanta utilajului scad semnificativ. Exista diferite situatii care duc la deteriorarea bucsei, dintre care amintim:

- vibratiile in exces;
- zgomotul;
- jocul in articulatii.

Acestea sunt semne evidente ca ceva nu este in regula, iar manevrarea bratului devine dificila. Daca bucsa nu functioneaza corect, poate aparea o uzura prematura a altor componente din jurul ei. Acest lucru duce la costuri suplimentare de intretinere si la reparatii costisitoare.

ACN Piese Utilaje - alaturi de tine tot timpul

Alege cu incredere piesa potrivita pentru a-ti mentine utilajul la performante maxime si pentru a evita probleme costisitoare pe termen lung. La ACN Piese Utilaje, nu numai ca gasesti o gama variata de produse, dar beneficiezi si de consultanta tehnica gratuita. Iti recomandam sa iei intodeauna decizii informate cand vine vorba de achizitionarea pieselor pentru echipamentele tale. Contacteaza-ne chiar astazi pentru a-i asigura utilajului un viitor de succes si de duarata!

Livrare

Aceasta bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 436C va ajunge in posesia in cel mult 24 de ore de la comanda. Nu suntem inca rapizi ca vantul si ca gandul, dar in curand... poate, cine stie... Contacteaza-ne!

Montajul

Un montaj corect al unei bucse in varful bratului telescopic al buldoexcavatorului este o procedura esentiala pentru mentinerea performantei si sigurantei echipamentului. Respectarea normelor de siguranta este cruciala in aceasta etapa, iar colaborarea cu service-urile noastre partenere poate face diferenta.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura