Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 426C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426C
Cod produs
3IDQVO1Y-AM
Out Of stock
Descriere
Vrei ca bratul telescopic sa se miste ca o pana de pasare in bataia haotica a vantului sau cu precizia unei pene de lemne in mainile unui tamplar iscusit? Sigur ca alegi a doua varianta. Pe prima am amintit-o doar de dragul comparatiei. Bratul ar trebui sa fie la fel de controlabil, precis si usor de manevrat ca o pana de lemn. Ori acest lucru nu ar fi posibil fara un echipament bine pus la punct. In care toate componentele sa se completeze unele pe altele, inclusiv micuta bucsa varf brat telescopic Caterpillar 426C din oferta noastra.

Lasa-ne sa facem ceea ce stim noi mai bine: sa-ti simplificam munca si sa-ti punem la dispozitie solutiile cele mai bune. ACN Piese Utilaje iti garanteaza ca echipamentele tale vor functiona la nivelul maxim de performanta, cu ajutorul pieselor noastre de calitate. Vei economisi astfel timp si resurse valoroase. Este momentul sa colaboram pentru succesul durabil al afacerii tale! Contacteaza-ne!

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 426C - mareata "miniona"

Asa micuta cum e ea, bucsa joaca un rol crucial in functionarea eficienta a varfului bratului telescopic. Si in conditii de siguranta, bineinteles. Ea absoarbe uzura care ar putea aparea in zona de contact dintre bolt si locul unde aceasta este montata. Functioneaza ca un strat intermediar intre cele doua componente, cu scopul de a le proteja si a le prelungi durata de viata. Ea preia impactul, reduce frecarea si gestioneaza miscarile generate in timpul functionarii bratului, prevenind astfel uzura prematura sau deteriorarea elementelor critice. Aceasta functionalitate esentiala contribuie la mentinerea eficientei si fiabilitatii echipamentului pe termen lung. Totusi, fiind o piesa de uzura, ea va necesita inlocuire periodica.

ACN Piese Utilaje - „inima” afacerii tale

Este important sa actionezi de fiecare data la timp, achizitionand piesele de schimb care-ti sunt atat de necesare. Astfel, vei evita eventuale neplaceri ulterioare, stii asta. Te invitam sa ne treci pragul fizic ori virtual ca sa vezi ce depozit diversificat si impresionant avem. Si ce echipa extraordinara de specialisti. Plus ca vei avea parte de o experienta de cumparare cum rar ti-a fost dat sa vezi. Si de un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Ai citit bine: consultanta fara niciun cost suplimentar! Iti stam la dispozitie pe toate canalele de comunicare, incusiv la fata locului, daca doresti sa ne vizitezi.

Livrare

Optiunea de livrare in 24 de ore este disponibila pentru o gama larga de piese, inclusiv pentru aceasta bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 426C din prezentare. Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti mentii echipamentele si utilajele in functiune. Contacteaza-ne!

Montaj

Desi se monteaza relativ usor, ar trebui sa mergi la un service autorizat unde sa fie amplasata cu grija si profesionalism pe bratul utilajului. Un montaj corect determina buna functionalitate a intregului ansamblu, asa ca nu te grabi s-o montezi singur uitandu-te la un ghid pe YouTube. Noi iti recomandam sa ceri ajutorul unui profesionist, care sa aiba know-how-ul necesar, dar sa cunoasca si normele de siguranta pentru astfel de lucrari.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura