Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
N35EV94P-AM
Out Of stock
Descriere
Ofera-i bratului telescopic o si mai buna eficienta, cu aceasta bucsa varf brat telescopic Caterpillar 420D din oferta noastra. Cand vine vorba de performanta, nu facem compromisuri. De aceea, iti prezentam in cele ce urmeaza o bucsa proiectata special pentru a raspunde nevoilor tale. De ce este acest manson micut atat de special? - Pentru ca fiecare detaliu al lui a fost gandit cu un singur scop: maximizarii performantei. Fabricata din materiale de inalta calitate, aceasta piesa este caracterizata prin rezistenta si durabilitatea.

La ACN Piese Utilaje avem cateva solutii care sa-ti depaseasca asteptarile. Indiferent de situatiile cu care te confrunti in materie de piese de schimb, noi facem tot posibilul sa-ti satisfacem nevoile. Pentru asta, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta tehnica gratuita, ca sa ai o experienta excelenta si completa. Suna-ne!

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 420D - bucsa mica mult ridica

Asa micuta cum e ea, bucsa joaca un rol crucial in functionarea eficienta a varfului bratului telescopic. Si in conditii de siguranta, bineinteles. Ea absoarbe uzura care ar putea aparea in zona de contact dintre bolt si locul unde aceasta este montata. Functioneaza ca un strat intermediar intre cele doua componente, cu scopul de a le proteja si a le prelungi durata de viata. Ea absoarbe impactul, reduce frecarea si gestioneaza miscarile generate in timpul functionarii bratului, prevenind astfel uzura prematura sau deteriorarea elementelor critice. Aceasta functionalitate esentiala contribuie la mentinerea eficientei si fiabilitatii echipamentului pe termen lung. Totusi, fiind o piesa de uzura, ea va necesita inlocuire periodica.

ACN Piese Utilaje - „inima” afacerii tale

Este important sa actionezi de fiecare data la timp, achizitionand piesele de schimb care-ti sunt atat de necesare. Astfel, vei evita eventuale neplaceri ulterioare, stii asta. Te invitam sa ne treci pragul ori fizic, ori virtual, pentru ca aici, la ACN Piese Utilaje, vei gasi un depozit cu o diversitate impresionanta de piese si o echipa de specialisti bine pregatiti in domeniu. Plus ca vei avea parte de o experienta de cumparare cum rar ti-a fost dat sa vezi. Si de un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Ai citit bine: consultanta fara niciun cost suplimentar! Te asteptam!

Livrare

Optiunea de livrare in 24 de ore este disponibila pentru o gama larga de piese, inclusiv pentru aceasta bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 420D din prezentare. Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti mentii echipamentele si utilajele in functiune. Contacteaza-ne!

Montaj

Desi se monteaza relativ usor, ar trebui sa mergi la un service autorizat unde sa fie amplasata cu grija si profesionalism pe bratul utilajului. Un montaj corect determina buna functionalitate a intregului ansamblu, asa ca nu te grabi s-o montezi singur uitandu-te la un ghid pe YouTube. Noi iti recomandam sa ceri ajutorul unui profesionist, care sa aiba know-how-ul necesar, dar sa cunoasca si normele de siguranta pentru astfel de lucrari.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura