Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat incarcare buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
7XZHD31G-LA
Out Of stock
Descriere
Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 420D reprezinta o componenta vitala pentru functionarea optima a acestui utilaj robust. Rolul acesteia este de a asigura conexiunea precisa si sigura intre boltul de fixare si locul unde se monteaza. Fabricata din materiale de inalta calitate, bucsa varf brat este conceputa pentru a rezista la uzura naturala.  Este rezistenta la stresurile constante la care este supusa in timpul activitatilor de incarcare si descarcare.

La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu faptul ca oferim o gama variata de piese de schimb pentru utilaje grele. Avem inclusiv bucse pentru buldoexcavatorul Caterpillar 420D. Avem un stoc bine aprovizionat de piese de inalta calitate, ceea ce inseamna ca poti gasi cu usurinta piesa de care ai nevoie pentru a mentine utilajul tau in cea mai buna stare de functionare posibila. Abia asteptam sa fii clientul nostru si sa calci ,,pragul” site-ului nostru.

Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 420D - Calitatea primeaza!
Defectiunile bucselor vechi pot aparea ca urmare a uzurii normale in timp, a conditiilor de lucru dure sau a utilizarii intensive. Pentru a preveni problemele ulterioare si pentru functionarea optima a buldoexcavatorului Caterpillar 420D este esential sa inlocuiesti bucsa varf brat incarcare atunci cand aceasta prezinta semne de uzura sau degradare. Investitia in piese de calitate pentru utilajului tau contribuie la prelungirea duratei de viata a acestuia si la reducerea costurilor.

Afla mai multe de la noi!
Prin consultanta noastra gratuita, poti beneficia de cunostintele si expertiza noastra pentru a lua decizii informate si pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. Ne dorim sa simplificam procesul de achizitie a pieselor si sa-ti oferim solutii personalizate pentru orice nevoie legata de utilaje. La ACN Piese Utilaje, suntem aici pentru a furniza sprijinul de care ai nevoie pentru a face alegeri intelepte si pentru a-ti mentine echipamentele in cea mai buna stare de functionare.

Livrare
Afacerea ta nu poate sta prea mult in loc, asa ca ne-am gandit ca ai nevoie de un serviciu de curierat cum trebuie. Prin urmare beneficiezi de bucsa varf brat incarcare pentru buldoexcavator Caterpillar 420D  cu livrare in 24h. Nici bine nu s-a stricat piesa ca a doua zi este ca si reparata. Daca si 24h sunt prea mult pentru tine poti ridica piesele direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Echipa ACN Piese Utilaje recomanda intotdeauna ca piesele sa fie montate intr-un service autorizat. Dorim asta pentru ca montajul sa fie unul de calitate si pentru a nu exista defectiui pe viitor. Daca nu cunosti un service autorizat te putem pune in legatura cu unul dintre service-urile partenere. Suntem aici pentru tine!

Specificatii tehnice

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura