Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat incarcare buldoexcavator Caterpillar 432F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F2
Cod produs
RM325IUW-LA
Out Of stock
Descriere
Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 432F2 este o piesa esentiala pentru functionarea corecta a buldoexcavatorului. Aceasta piesa are rolul de a prelua uzura dintre bolt si locul unde se monteaza. In felul acesta asigurand o miscare fluida si precisa a bratului de incarcare. Bucsa este fabricata din otel de inalta calitate, rezistent la uzura si coroziune. Piesa are dimensiuni exacte pentru a se potrivi perfect cu modelul de buldoexcavator.

Daca ai nevoie de aceasta piesa pentru buldoexcavatorul tau Caterpillar 432F2,nu ezita sa contactezi ACN Piese Utilaje. Suntem lider in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje grele. La ACN Piese Utilaje gasesti o gama variata de piese pe stoc, la preturi avantajoase si cu livrare rapida in toata tara. Fie ca ai nevoie de bucsa varf brat incarcare sau de alte piese pentru buldoexcavator, la ACN Piese Utilaje gasesti solutia potrivita.

Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 432F2 - Piesa mult asteptata de utilajul tau
Probabil te intrebi de ce s-a defectat vechea ta bucsa si cum poti preveni acest lucru pe viitor. Ei bine, exista mai multi factori care pot duce la deteriorarea acestei piese, cum ar fi: utilizarea intensiva a buldoexcavatorului, suprasolicitarea bratului de incarcare, lipsa lubrifierii adecvate sau conditiile de lucru dificile. Pentru a prelungi durata de viata a bucsei, iti recomandam sa respecti urmatoarele sfaturi: verifica periodic starea piesei si inlocuieste-o la timp. Lubrifiaza regulat boltul si bucsa, evita sarcinile excesive sau miscarile bruste ale bratului si curata bine zona de praf sau murdarie.

Vorbeste cu un consultant
Stim ca alegerea pieselor potrivite pentru buldoexcavatorul tau nu este intotdeauna usoara. De aceea, ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta gratuita pentru gasirea pieselor de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin telefon, email sau formularul de pe site-ul nostru. Dupa aceea va trebui sa ne spui ce model de buldoexcavator ai si ce piese cauti. Noi vom face tot posibilul sa iti oferim cele mai bune solutii, adaptate nevoilor si bugetului tau.

Livrare
Produsul nostru bucsa varf brat incarcare pentru buldoexcavator Caterpillar 432F2 poate ajuge la tine cu  livrare in 24 de ore. Daca preferi sa iti ridici personal produsul, te invitam sa vii la sediul nostru, situat in apropiere de Bucuresti.

Montaj
Recomandam intotdeauna ca efectuare amontajului sa se realizeze intr-un service autorizat. Asta pentru a fi sigur de calitatea serviciului. In cazul in care nu ai la dispozitie sau nu cunosti un service autorizat, ACN Piese Utilaj iti pune la dispozitie contactul mai multor service-uri partenere.

Specificatii tehnice

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura