Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 444

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444
Cod produs
KBXP40CV-MC
Out Of stock
Descriere
Iti doresti ca performantele buldoexcavatorului tau sa sufere imbunatatiri semnificative? Inlocuieste bucsa veche si uzata cu o bucsa prindere cupa spate Caterpillar 444 din depozitul nostru! La fel ca toate recomandarile noastre, aceasta este o piesa premium, fabricata de catre producatori de top din materiale super rezistente. In competitie directa cu piesa originala, pretul super avantajos serveste numai ca bonus.

Nu esti sigur de compatibilitatea cu masinaria ta? Nu este bai, nici nu trebuie sa fii inca! Consultantii nostri iti stau mereu la dispozitie cu astfel de informatii si nu numai. Apeleaza-ne, expune-ne datele problemei si lasa gasirea solutiilor si identificarea componentelor potrivite in grija noastra! Te asiguram ca dureaza tare putin si, mai mult de atat, este 100% gratuit!

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 444 - pentru masinarii eficiente!
Aceasta bucsa isi gaseste locul la articulatia cupei din spate a masinariei, acolo unde, odata montata, preia asupra ei uzura cauzata in urma frictiunii. Putem spune ca are un rol de protectie, protejand componentele ce o inconjoara de defectiunile premature cauzate de uzaj. Verificarea constanta a piesei si inlocuirea cu una de calitate superioara atunci cand cea veche prezinta deteriorari este esentiala pentru buna functionare a utilajului.

Oamenii de succes iau decizii informate!
Consulta-te cu specialistii nostri inainte de a lua o decizie privind utilajele tale, mentenanta si depanarea acestora! Ai oricand la indemana serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. Apeleaza-ne si adreseaza-le expertilor toate intrebarile tehnice pe care le ai! Vei vedea, remedii si raspunsuri gasim rapid pentru fiecare in parte.

Livrare
Nu este lauda, dar am ales sa colaboram numai cu cei mai priceputi livratori! Plasezi astazi, in prima parte a zilei, comanda printr-un apel telefonic, iar maine o bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444 nou-nouta va fi la usa ta. Nici ca se putea mai usor!

Montaj
Piesele de schimb de calitate superioara cer si un montaj ca atare. Este musai sa chemi un mecanic cu experienta, un specialist pentru a te ajuta cu orice reparatie a utilajelor. Fa alegeri intelepte, protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura