Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
K0O4XC7Q-MC
Out Of stock
Descriere
Au apus vremurile de odinioara, cand dacia si masinaria de mare tonaj le reparai prin improvitatii care mai de care, cand un pumn si o surubelnita erau plasturi pentru fiecare buba. Nu zicem ca este mai bine acum, nici mai rau. Asa cum este, ne adaptam. Noi ne-am inceput activitatea cam pe atunci, reusind sa strangem informatii esentiale in fiecare an care a trecut. Iti aducem piese de schimb de calitate premium, cele de care au nevoie utilajele tale. Aceasta bucsa prindere cupa spate Caterpillar 420D foloseste-o oricand cea veche da semne de uzura!

Cert este ca, in ultimii ani, domeniul tehnic s-a dezvoltat semnificativ. Noi ne straduim sa ne pastram la curent cu fiecare noutate. Stim ca de asta au nevoie clientii nostri, de un furnizor de piese de schimb si informatii corecte si complete. Tehnicienii nostri iti stau oricand la dispozitie cu care mai de care remedii, oricare ar fi defectiunea utilajului. Treaba merge usor si rapid. Alegi un numar de telefon de pe site si intri rapid in legatura cu un expert. Mai departe, drumul este numai ascendent.

Foloseste fara griji o bucsa prindere cupa spate Caterpillar 420D nou-nouta!
Defectiunile premature sunt deseori cauzate de catre uzura. Pentru a proteja componentele de importanta ridicata, ale caror defectiuni ar presupune defectiuni majore, respectiv costuri ridicate de reparatie, inlocuieste periodic aceasta bucsa! Odata montata la articulatia cupei din spate, aceasta preia asupra ei uzajul, servind ca protectie pentru celelalte piese.

Decizii informate alaturi de ACN Piese Utilaje!
Odata inceputa colaborarea cu noi, nu vei mai avea niciun dubiu ca alegerile luate sunt cele corecte. Fie ca este vorba de depanarea si mentenanta utilajelor, fie ca ai nevoie de piese de schimb, stii ca mereu faci deciziile corecte. Salveaza-ne numarul la apelare rapida, apeleaza-ne oricand se prezinta nevoia! Consultanta tehnica este gratuita, iar de nevoile iti sunt mai complexe, avem servicii si pentru ele!

Livrare
Stim cat de important este ca piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau sa iti fie mereu la indemana. Plaseaza astazi comanda printr-un simplu apel, iar maine o bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420D bine impachetata va fi chiar la tine pe prag.

Montaj
Pentru a te asigura ca bucsa este montata corect, apeleaza mereu la un service specializat, cere o mana de ajutor! Daca nu stii inca unul, intreaba-ne pe noi! Iti recomandam unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura