Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 428OLD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428OLD
Cod produs
INBDS03E-MC
Out Of stock
Descriere
Te-ai obisnuit cu performantele din primele zile ale masinariilor si ai face orice pentru a le aduce inapoi? Vestea buna este ca nu este atat de greu! Aceasta bucsa prindere cupa spate Caterpillar 428OLD iti va fi un ajutor de nadejde. Este un produs rezistent din cale-afara, proiectat pentru eficacitate si fiabilitate. A fost produsa dupa standarde inalte, devenind astfel competitor direct al piesei originale. Se afla in depozitul nostru mereu.

Gasirea pieselor de schimb potrivite nu a fost niciodata mai usoara. Foloseste filtrele de cautare avansata pentru a gasi componentele compatibile cu masinaria ta! Daca cerintele iti sunt mai complexe, accesezi usor si consultanta tehnica gratuita. Pentru problemele complexe, avem chiar si un serviciu de mentenanta mobila. Gasim rapid rezolvari pentru orice situatie!

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 428OLD - perfect compatibila, maxim de eficienta!
Aceasta bucsa isi gaseste locul la articulatia cupei din spate a masinariei tale. Odata montata, rolul pe care si-l insuseste este unul esential, anume cel de protectie. Protectia cui? A componentelor care o inconjoara. Defectiunile majore si premature au ca principala cauza aparitia uzurii. Piesa de fata preia asupra ei uzajul, actionand ca un scut pentru celelalte componente.

Echipa ACN Piese Utilaje, mereu alaturi de tine!
Inainte de a te apuca de treaba, asigura-te ca ai in maneca toate informatiile necesare. Apeleaza-ne pe noi! Ne adresezi intrebarile, ne expui problemele care te preocupa, iar remediile le gasim cat ai zice peste. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim, totusi, ca nu ai timp de pierdut. Nici utilajele, nici deadline-ul nu asteapta dupa noi. Suntem mereu pregatiti!

Livrare
Pentru ca stim cat de important este ca utilajele tale sa nu sufere momente lungi de nefunctionare, colaboram strict cu cele mai rapide servicii de curierat. Plasezi comanda pentru o bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428OLD astazi, dis de dimineata, iar maine astepti sa te sune livratorul. Nu dureaza mai mult de 24 de ore pentru a avea produsele dorite!

Montaj
Iti doresti ca piesele de schimb sa fie puse pe drumul sigur spre succes? Ofera-le un montaj corespunzator! Cum? Cere ajutorul unui mecanic cu experienta! La nevoie, putem trimite chiar noi unul spre tine. Va ajunge una-doua!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura