Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Cod produs
2RX40HVA-MC
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale par sa nu asculte sub nicio culoare. Defectiunile se tin scai, iar tu deseori te gandesti sa renunti. Nu este cazul. Nu dispera! Noi stim ca nu ne cauti atunci cand lucrurile sunt roz, iar cerul este senin. Cand norii incep sa se astearna peste masinarii, atunci este momentul in care ajungi la ACN Piese Utilaje. Nu dureaza mult inainte sa apara primele raze de soare. Se trimite aceasta bucsa prindere cupa spate Caterpillar 420F2 spre tine in cel mai scurt timp.

Nu uita de unde ai plecat, nici scopul pe care il aveai in minte! Cu mindset-ul potrivit, suntem siguri ca vei reusi sa treci peste orice! Oamenii potriviti ii ai de acum langa tine. Echipa noastra de specialisti iti va fi partener de drum de nadejde. Alaturi de tine la necaz si stramtorare, cu voie buna si toate resursele necesare izbandei. Este nevoie de un singur apel pentru a incepe colaborarea cu noi. Ne gasesti oricand la telefon, dornici sa iti fim aproape.

Nu ezita, ofera-i utilajului o bucsa prindere cupa spate Caterpillar 420F2 noua!
Defectiunile premature sunt deseori cauzate de catre uzura. Pentru a proteja componentele de importanta ridicata, ale caror defectiuni ar presupune defectiuni majore, respectiv costuri ridicate de reparatie, inlocuieste periodic aceasta bucsa! Odata montata la articulatia cupei din spate, aceasta preia asupra ei uzajul, servind ca protectie pentru celelalte piese.

Decizii informate alaturi de ACN Piese Utilaje!
Odata inceputa colaborarea cu noi, nu vei mai avea niciun dubiu ca alegerile luate sunt cele corecte. Fie ca este vorba de depanarea si mentenanta utilajelor, fie ca ai nevoie de piese de schimb, stii ca mereu faci deciziile corecte. Salveaza-ne numarul la apelare rapida, apeleaza-ne oricand se prezinta nevoia! Consultanta tehnica este gratuita, iar de nevoile iti sunt mai complexe, avem servicii si pentru ele!

Livrare
Stim cat de important este ca piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau sa iti fie mereu la indemana. Plaseaza astazi comanda printr-un simplu apel, iar maine o bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 bine impachetata va fi chiar la tine pe prag.

Montaj
Pentru a te asigura ca bucsa este montata corect, apeleaza mereu la un service specializat, cere o mana de ajutor! Daca nu stii inca unul, intreaba-ne pe noi! Iti recomandam unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura