Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Cod produs
TC0K2NOR-MC
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere cupa spate Caterpillar 438D isi depaseste cu usurinta conditia si dimensiunile reduse, asumandu-si un rol esential in functionarea optima a buldoexcavatorului. Cand cea veche incepe sa prezinte urme de uzura, nu ezita in a alege o varianta de calitate superioara! Cea de pe rafturile depozitului nostru da dovada de calitati de exceptie, fara egal intre restul pieselor aftermarket.

Sfatuieste-te cu expertii nostri inainte de a lua o decizie! Alaturi de ei, cu siguranta pasii ii vei face in directa corecta, inspre performante maxime. Cat de fain este sa ai acces gratuit la cunostintele vaste ale specialistilor in domeniul tehnic, iar ei sa le aleaga mereu pe cele potrivite? Fa alegeri informate, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 438D - protectie temeinica contra uzajului!
Aceasta bucsa isi gaseste locul la articulatia cupei din spate a masinariei, acolo unde, odata montata, preia asupra ei uzura cauzata in urma frictiunii. Putem spune ca are un rol de protectie, protejand componentele ce o inconjoara de defectiunile premature cauzate de uzaj. Verificarea constanta a piesei si inlocuirea cu una de calitate superioara atunci cand cea veche prezinta deteriorari este esentiala pentru buna functionare a utilajului.

Oamenii de succes iau decizii informate!
Consulta-te cu specialistii nostri inainte de a lua o decizie privind utilajele tale, mentenanta si depanarea acestora! Ai oricand la indemana serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. Apeleaza-ne si adreseaza-le expertilor toate intrebarile tehnice pe care le ai! Vei vedea, remedii si raspunsuri gasim rapid pentru fiecare in parte.

Livrare
Nu este lauda, dar am ales sa colaboram numai cu cei mai priceputi livratori! Plasezi astazi, in prima parte a zilei, comanda printr-un apel telefonic, iar maine o bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438D nou-nouta va fi la usa ta. Nici ca se putea mai usor!

Montaj
Piesele de schimb de calitate superioara cer si un montaj ca atare. Este musai sa chemi un mecanic cu experienta, un specialist pentru a te ajuta cu orice reparatie a utilajelor. Fa alegeri intelepte, protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura