Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
M6W27DLY-MC
Out Of stock
Descriere
Defectiunile neasteptate ale utilajelor iti pot da tot timeline-ul peste cap. Daca te intrebi cum poti fi mereu cu un pas inaintea lor, raspunsul este mai simplu decat te-ai fi asteptat. Piesele de schimb de calitate superioara si mentenanta corecta sunt un duo de poveste. Ceri performante maxime din partea masinariilor? Asigura-te ca si grija pe care le-o oferi este pe masura! Poti incepe de la ACN Piese Utilaje, cu o bucsa prindere cupa spate Caterpillar 432D nou-nouta. Viitorul se arata a fi promitator!

Ca tot iti spuneam mai sus de mentenanta corecta, sa stii ca aceasta implica un bagaj de informatii alese cu grija. Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuita si tine pasul cu cerintele utilajelor tale! Inainte de a veni cu un plan de ingrijire personalizat, consultantii nostri iau in calcul particularitatile echipamentelor, dar si timpul si bugetul pe care iti doresti sa le aloci.

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 432D - o piesa de poveste!
La articulatia cupei din spate a masinariei se monteaza aceasta bucsa. Odata plasata acolo unde ii este locul, ea isi insuseste un rol esential, cel de protectie a componentelor ce o inconjoara. Impotriva cui? Impotriva uzurii. Uzajul este factorul principal al defectiunilor premature si majore. Asigura-te ca alegi o piesa de calitate superioara, perfect compatibila cu utilajul tau, precum acest produs din oferta noastra!

Informatii de actualitate, mereu la indemana, mereu gratuite!
In goana dupa informatii, spre raspunsuri ale intrebarilor tehnice ce se ridica inevitabil atunci cand iti ingrijesti utilajele, opreste-te la noi! Trage o gura de aer si linisteste-te stiind ca ai ajuns exact acolo unde trebuia! Nu are rost sa cauti din loc in loc raspunsuri. Le avem noi. Apeleaza-ne oricand, suntem mai mult decat bucurosi sa te ajutam!

Livrare
Iti vine sa crezi atunci cand iti spunem ca aceasta bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 432D va ajunge la tine in 24 de la plasarea comenzii? Nu, nu este o exagerare, nici o lauda! Stim ca ai nevoie de produsele comandate cat de curand si ne conformam!

Montaj
Atunci cand ai ales piese de calitate superioara, este musai sa le acorzi si un montaj pe masura! Daca iti doresti sa te bucuri de ele pentru o lunga perioada de timp, asigura-te ca montajul este facut de un profesionist!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura