Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
MLFV48WO-IO
Out Of stock
Descriere
Ca in orice alt domeniu, uneori lucrurile mici fac diferenta. Intr-un asemenea utilaj impunator se afla o serie numeroasa de piese mici care contribuie la functionarea fara probleme a acestuia. Este important de mentionat ca aceasta bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 432D face parte din categoria pieselor fara de care utilajul tau ar avea de suferit. Stim ca nu vrei asta, asa ca trebuie sa te asiguri ca buldoexcavatorului tau nu-i lipseste aceasta bucsa. Norocul tau este ca o avem pe stoc si asteapta sa fie comandata!

Credem ca daca mai multe persoane isi pun mintea la contributie, rezultatul nu poate fi unul negativ. Ideile tale, impreuna cu sfaturile si solutiile specializate ale expertilor nostri in mecania, pot conduce la rezultate fascinante. Nu mai trebuie sa cauti neincetat raspunsurile la intrebari, pentru ca le-ai gasit deja la noi! Ai nevoie de un telefon, de datele noastre de contact si de cateva minute libere - restul facem noi. Colegii nostri abia asteapta sa te ajute sa intelegi cum sta treaba cu piesele astea despre care tot vorbim. Ce mai astepti?

Bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 432D - o simpla piesa, dar cu un rol complex!
Aceasta bucsa poate schimba considerabil buna functionare a utilajului tau. Daca se defecteaza, poti sa fii sigur ca acesta nu va da acelasi randament. Chiar daca este un component mic, aceasta bucsa are rolul de a prelua ca prin magie uzura produsa in articulatia in care este montata - cilindru cupa spate. Astfel, se asigura ca buldoexcavatorul tau nu are de suferit si ca toate ranile ii sunt vindecate. Este piesa care garanteaza fiabilitatea inca de la primul contact.

De ce sa ne alegi pe noi?
Stim ca serviciile noastre sunt de calitate tocmai deoarece primim feedback din partea clientilor nostri. Cu totii au fost multumiti pentru ca ne-am implicat activ in rezolvarea nevoilor lor. Vrei sa faci parte din ei? Este foarte simplu, contacteaza-ne si bucura-te de tot ce avem de oferit!

Livrare
Ai aflat ca iti trebuie aceasta bucsa prindere oala cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 432D cat mai curand? Ai ajuns in locul potrivit. Comanda aceasta piesa si maine poti deja sa o atasezi utilajului tau. Curierii nostri se asigura ca in maxim 24 de ore, piesele sunt deja ale tale. Rapiditate? Pret avantajos? Calitate? Da, astia suntem noi!

Montaj
Trebuie sa stii ca daca vrei sa te bucuri pe deplin de functionalitatea acestei bucse, este musai sa ai in vedere ca trebuie montata corespunzator. Nu doar ca iti usureaza munca, dar te si asiguri ca nu vei avea de-a face cu costuri suplimentare de reparatii in viitorul apropiat. Alege un montaj de calitate si vezi cum utilajul tau lucreaza cu succes!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura