Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere oala cilindru cupa spate Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
I3RPYBG7-IO
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau este gigantul care isi face treaba neincetat, indiferent de timp, conditii sau operator. Credem ca este timpul sa-ti arati recunostinta prin bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 436C pe care trebuie sa o achizitionezi acum. Cam asa functioneaza, unui prieten care te ajuta ii oferi o cafea, iar buldoexcavatorului tau ii oferi o bucsa noua. E tot ce are nevoie pentru a prinde noi puteri si a functiona de parca e abia scos spre folosinta. Nu mai astepta si gandeste-te ca are si utilajul tau nevoie de gesturi care sa-i alimenteze fiabilitatea.

Ca tot veni vorba de prieteni si ajutor, noi putem sa te sprijinim in orice situatie simti ca ai nevoie. Ne hranim cu satisfactia si succesul tau, asa ca trebuie doar sa ne suni si te bucuri de consultanta gratuita din partea expertilor nostri. Ei stiu fiecare detaliu despre piesele de schimb si despre orice utilaj. Mai mult, sunt pregatiti sa impartaseasca fiecare secret cu tine pentru a se asigura ca orice nalamurire ai avea, isi gaseste raspunsul. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la noi cu incredere, vei avea parte de cele mai bune sfaturi. Ca de la prieten la prieten!

Bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 436C - iti intrece orice asteptare!
Aceasta bucsa conceputa din cele mai bune materiale de pe piata are rolul de a prelua uzura care se produce pe articulatii. In acest caz, poti fi sigur ca oala cilindrului cupei din spate a buldoexcavatorului tau nu are pic de rugina sau alte semne de uzura. Piesa aceasta isi indeplineste responsabil functia, absorbind orice semn care ar da de inteles ca articulatia nu este noua. Asadar, alege aceasta piesa pentru ca alte componente importante din utilajul tau sa fie protejate!

Suntem la cateva click-uri distanta!
Ca toate lucrurile sa mearga ca unse, e nevoie sa auzi si niste pareri relevante din partea specialistilor nostri in mecanica. Abilitatile tale, combinate cu sfaturile lor de calitate, vor crea rezultatele de care ai nevoie. Contacteaza-ne acum si afla detalii despre piese de schimb si utilaje!

Livrare
Aceasta bucsa prindere oala cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436C este in cautarea unui utilaj pe care sa-l protejeze impotruva uzurii. Daca se potriveste cu buldoexcavatorul tau, comanda acum piesa, iar maine o vei putea avea acasa! Livram produsele in maxim 24 de ore pentru ca timpul de asteptare sa fie limitat. Ce mai astepti?

Montaj
Stii deja ca montajul de calitate joaca un rol foarte important in buna functionare a utilajului tau. Piesa noastra are nevoie de un montaj corespunzator pentru a putea demonstra ce poate. Apeleaza la specialisti pentru a te bucura de calitatile acestui produs!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura