Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 424B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424B
Cod produs
4CBFE0L5-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ti-ai pus primele caramizi in ridicarea afacerii tale, ai stiut ca iti doresti sa fii un antreprenor de succes. Pentru profesionistii domeniului agricol sau al constructiilor, nu exista cale de mijloc, nici nuante de gri. Ori ajungi pe culmile succesului, ori nu te mai sinchisesti. Calea ta este dreapta, cu un scop binedefinit in fata. Faci tot ce iti sta in putinta pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Iti dotezi masinariile cu piesele de schimb de calitate superioara precum aceasta bucsa prindere cupa spate Caterpillar 424 din oferta noastra. Apoi astepti performantele de top, care nu intarzie sa apara.

Ti-a fost dat sa vezi cum afacerile infloritoare implica compromisuri. Primii ani sunt mai grei. Este esential sa stabilesti relatii cu colaboratori de incredere. Grija utilajelor o poti lasa in seama noastra. Si noi, la fel ca tine, punem pasiune in tot ceea ce facem. Iti oferim nu numai piese de schimb de calitate superioara, dar si servicii conexe super folositoare. Intra in legatura cu consultantii nostri apeland la unul dintre numerele de telefon de pe ecran! Primesti consultanta tehnica gratuita oricand, oriunde.

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 424B - pune-ti baza in calitatea premium!
Aceasta bucsa se numara printre componentele utilajelor care isi preiau rol de protectie. Pentru a impiedica uzura sa apara asupra componentelor importante care o inconjoara, aceasta si-o asuma. Se monteaza la articulatia cupei din spate, acolo unde serveste ca si bariera impotriva defectiunilor cauzate de uzajul prematur.

Consultanta pe care te poti baza, la un singur telefon distanta!
Odata terminat apelul cu consultantii nostri, vei fi sigur ca ai ales produse perfect compatibile, dar si ca ai toate informatiile necesare. Esti de neclintit! Ai acum un bagaj complet, plin de informatii despre piesele alese, mentenanta acestora, dar si depanarea masinariilor tale. Partea si mai buna este ca, de acum, ne poti apela oricand ai nevoie. Te-ai convins, suntem ghizi de incredere in vastul domeniu tehnic. Haide, apeleaza-ne oricand!

Livrare
Serviciile noastre sunt toate de top si nici livrarea nu se lasa mai prejos. Utilajele tale nu asteapta, iar afacerea nici atat! Comanda in prima parte a zile o bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424B noua! Maine te suna curierul sa iti spuna ca a ajuns, sa ai telefonul la indemana!

Montaj
Repetam de nenumarate ori despre importanta mentenantei corecte si ar fi bine sa mentionam si ca primul pas al acesteia este reprezentat chiar de montaj. Lasa-l in grija unui mecanic cu experienta! Astfel, te asiguri ca totul este facut ca la carte si primesti si garantie pe lucrare. Nici ca se putea mai bine!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura