Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422E
Cod produs
PGT7WVB1-MC
Out Of stock
Descriere
Un utilaj performant are nevoie ca toate componentele sa ii fie in stare perfecta. De la mic la mare, fiecare piesa a masinariei tale joaca un rol important in buna functionare a acesteia. Nu te culca pe o ureche cand vine vorba de achizitia unei astfel de piese! O bucsa prindere cupa spate Caterpillar 422E te poate scapa de defectiuni majore pe viitor. Cea din depozitul nostru combina cu succes calitatea superioara cu o oferta pe cinste.

Noi te respectam si te cinstim mereu cu cele mai bune oferte, dar si cu servicii conexe de calitate premium. Acoperim fiecare nevoie tehnica a clientilor nostri, oricat de complexa ar fi. Cere-ne sfaturi si indrumari in cadrul consultantei tehnice gratuite! Porti discutii cu specialisti, care iti ofera informatii gratuite. Cheama-ne la punctul tau de lucru atunci cand problemele sunt ceva mai mari! Imediat ajungem.

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 422E - tine la distanta uzura prematura!
Aceasta bucsa se numara printre componentele utilajelor care isi preiau rol de protectie. Pentru a impiedica uzura sa apara asupra componentelor importante care o inconjoara, aceasta si-o asuma. Se monteaza la articulatia cupei din spate, acolo unde serveste ca si bariera impotriva defectiunilor cauzate de uzajul prematur.

Consultanta pe care te poti baza, la un singur telefon distanta!
Odata terminat apelul cu consultantii nostri, vei fi sigur ca ai ales produse perfect compatibile, dar si ca ai toate informatiile necesare. Esti de neclintit! Ai acum un bagaj complet, plin de informatii despre piesele alese, mentenanta acestora, dar si depanarea masinariilor tale. Partea si mai buna este ca, de acum, ne poti apela oricand ai nevoie. Te-ai convins, suntem ghizi de incredere in vastul domeniu tehnic. Haide, apeleaza-ne oricand!

Livrare
Serviciile noastre sunt toate de top si nici livrarea nu se lasa mai prejos. Utilajele tale nu asteapta, iar afacerea nici atat! Comanda in prima parte a zile o bucsa prindere cupa spate Caterpillar 422E noua! Maine te suna curierul sa iti spuna ca a ajuns, sa ai telefonul la indemana!

Montaj
Repetam de nenumarate ori despre importanta mentenantei corecte si ar fi bine sa mentionam si ca primul pas al acesteia este reprezentat chiar de montaj. Lasa-l in grija unui mecanic cu experienta! Astfel, te asiguri ca totul este facut ca la carte si primesti si garantie pe lucrare. Nici ca se putea mai bine!

Specificatii tehnice

50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura