Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa brat parte extensibila superioara Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
40GYA1I5-IO
Out Of stock
Descriere
Este foarte important ca utilajul tau sa beneficieze regulat de o revizie tehnica. Stim cu totii ca de multe ori elementele de uzura, precum bucsele, nu sunt schimbate la timp. Acest lucru poate cauza modificarea dimensiunilor initiale in punctele de articulare. In timp, utilajul tau va fi grav afectat si nu va mai putea face fata sarcinilor. Trebuie sa alegi aceasta bucsa brat parte extensibila superioara Caterpillar 420D cat mai repede! Daca iti doresti ca echipamentul tau sa dea randament, trebuie sa asiguri schimbarea pieselor atunci cand acestea nu mai pot functiona la capacitate maxima!

E foarte dificil sa fii priceput in tot si toate. Din acest motiv, poti delega din sarcini se responsabilitati pentru a fi sigur ca lucrurile ies ca la carte. De exemplu, lasa-ne noua responsabilitatea de a-ti oferi consultanta cand vine vorba de piesele cele mai potrivite pentru utilajele tale. Intre timp, tu te poti asigura ca acestea sunt manuite cu tact si incredere. Cand esti sigur ca ai facut alegerile potrivite, altfel merge treaba pe santier! Bneficiaza de consultanta gratuita din partea ACN Piese Utilaje si da curs muncii bine facute!

Bucsa brat parte extensibila superioara Caterpillar 420D - uzura ramane in trecut!
Piesa despre care vorbim are rolul de a crea o legatura sigura intre ale componente metalice. Asadar, este montata in articulatie, in cazul nostru, la bratul partii extensibile superioare a buldoexcavatorului. Preia in totalitate uzura care se formeaza din cauza utilizarii indelungate a utilajului si asigura un mediu propice pentru functionarea continua a acestuia. Alege piesa care contribuie la performanta utilajului tau!

Impreuna putem contura povesti de succes!
Nu uita ca suntem mereu aici pentru tine! Echipa noastra de experti este mai mult decat fericita sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru tine si utilajele tale! Vino in vizita pe la sediul nostru, sau apeleaza-ne si bucura-te de serviciile si produsele noastre de cea mai inalta calitate!

Livrare
Aceasta bucsa brat parte extensibila superioara pentru buldoexcavator Caterpillar 420D va ajunge la tine acasa in 24 de ore: rapiditatea la comanda! Cu serviciul nostru de livrare in 24 de ore, vei avea bucsa la usa mai repede decat poti sa crezi. Astfel, iti oferim timpul si eficienta necesare pentru a te concentra pe proiectele tale.

Montaj
Montajul joaca rolul principal in buna functionare a utilajelor tale. Piesele noastre de calitate au nevoie de un montaj corespunzator pentru a-si face treaba la capacitate maxima. Apeleaza la un serviciu de calitate pentru a fi sigur ca echipamentele tale vor da randamentul dorit.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura