Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JZ255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JZ255
Cod produs
QMLAHFRY-IO
Out Of stock
Descriere
Stim cu totii acele zile cand totul parca merge prost. Nu ne mai functioneaza telefonul, s-a spart oglinda de la dulap si hop, una peste alta, si utilajul tau mai are nevoie de un capac transmisie finala excavator JCB JZ255 urgent. Ce e de facut? Ce bine ca noi il avem pe stoc! Ar trebui sa te obisnuiesti cu sloganul nostru - daca se fabrica, o putem aduce! Nu trebuie sa mai cauti, pentru ca deja ai gasit ce cautai! Acest capac este solutia tuturor problemelor tale, iar prin rezistenta sa, parca iti da si tie putere sa mergi inainte.

Credem cu tarie ca uneori, piesele noastre de calitate nu sunt indeajuns. Trebuie sa vina la pachet cu o serie de opinii si sfaturi personalizate, pentru ca tu sa intelegi ce e de facut cu ele. In acest domeniu complex, e foarte usor sa faci erori marunte, dar care te pot costa, asa ca noi iti sarim in ajutor! Vrem sa iti lamurim fiecare aspect inainte sa treci la treaba, pentru a ne asigura ca vei avea posibilitatea sa lucrezi la capacitate maxima cu utilajele tale. Expertii nostri sunt pregatiti pentru orice intrebare, trebuie doar sa ii contactezi!

Capac transmisie finala excavator JCB JZ255 - piesa potrivita pentru utilajul tau!
Stim ca un capac nu este la fel de important precum alte piese ale unui utilaj. Stim ca nu este poate vital pentru functionarea acestuia, cum este, de exemplu, motorul. Insa ne concentram pe faptul ca fara toate aceste piese secundare, care isi fac treaba cum trebuie, utilajul nu ar da acelasi randament. Acest capac indeplineste tacut rolul de protectie al transmisiei finale si de angrenare a rotii, reusind sa ofere excavatorului un plus de rezistenta. Credem ca toate piesele, indiferent de dimensiunea lor, indeplinesc niste functii importante pe orice utilaj, asa incat toate trebuie apreciate si ingrijite.

Asteptam sa ne apelezi, ai numarul de telefon!
Poti sa ne apelezi oricand crezi ca ai nevoie de raspunsuri pentru intrebarile tale. Toate datele noastre de contact sunt la dispozitia ta! Nu mai sta pe ganduri si suna pentru a-ti clarifica nelamuririle!

Livrare
Acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JZ255 are planuri mari pentru utilajul tau. Comanda acum piesa si stai pe-aproape, va ajunge la tine in maxim 24 de ore! Indiferent de locul in care te afli, aceasta piesa gaseste drumul catre tine mai repede decat crezi! Rapiditatea e o calitate importanta!

Montaj
Montajul este un proces important prin care te asiguri ca pastrezi calitatea piesei de schimb si integritatea utilajului tau. Vorbim de lucruri destul de serioase, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la mecanici profesionisti care sa se ocupe de asta in locul tau. Utilajul tau iti va multumi mai tarziu.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura