Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS220, JCB JS220HD, JCB JS220LR
Cod produs
L63XQJVD-IO
Out Of stock
Descriere
Capac transmisie finala excavator JCB JS220 - o comoara ascunsa in inima fiecarui excavator. Ca un gardian al puterii si performantei, acest capac este mai mult decat o simpla componenta - este cheia care deschide calea catre rezistenta ce sfideaza limitele pentru utilajul tau. Compatibil si cu modelele JS220HD, JS220LR si JS220XD, aceasta piesa intrece asteptarile in fiecare moment. Achizitionand acest capac, alegi sa combini calitatea si performanta dintr-o singura lovitura.

Cu un echipaj de experti gata sa te indrume prin labirintul pieselor de schimb, iti oferim indicatii cand ai cea mai mare nevoie. Stim ca uneori este greu sa tii pasul cu toate, asa ca suntem aici pentru tine. Ai nevoie de solutii pentru intrebarile tale? Sau ai nevoie de sfaturi cu privire la piesele de schimb sau utilajele tale? Esti in locul potrivit. Pe langa piesele de inalta calitate pe care le trimitem catre tine, beneficiezi si de consultanta gratuita pentru a-ti oferi siguranta si incredere! Noi suntem pregatiti pentru orice situatie!

Capac transmisie finala excavator JCB JS220 - utilajul tau are nevoie de aceasta piesa!
Rolul acestui capac este acela de a proteja cu orice pret transmisia finala a utilajului tau. Poti fi sigur ca aceasta piesa isi ia in serios rolul de scut, reusind sa opreasca orice factor daunator care ti-ar putea pune in pericol excavatorul. Se monteaza in partea inferioara a transmisiei finale si indeplineste cu brio functia de protectie si de angrenare a rotii. Este piesa de care ai nevoie!

Alaturi de noi, nu te vei simti niciodata in dificultate!
Ne dorim sa te ajutam sa treci usor peste provocari, astfel incat sa te poti concentra intru totul pe lucrarile tale! Suntem aici pentru a-ti oferi sfaturi adaptate nevoilor tale. Oricand ai nevoie, apeleaza la serviciul nostru de consultanta gratuita! Apeleaza-ne acum si vom contribui cu solutii utile pentru tine!

Livrare
Acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JS220 este la 24 de ore distanta de tine! Comanda-l acum si maine este la usa ta! Serviciul nostru de curierat rapid se asigura ca ai parte de cele mai bune piese de schimb in cel mai scurt timp cu putinta.

Montaj
Un serviciu de montaj de calitate este cheia pentru o experienta fara griji si pentru performanta oricarei piese. O montare corecta nu numai ca asigura functionarea optima, dar si prelungeste durabilitatea si fiabilitatea acestuia. Cu experti bine pregatiti si instrumente specializate, un serviciu de montaj profesionist va poate economisi timp si bani pe termen lung!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura