Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JS140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS140, JCB JS140HD
Cod produs
I5MS106C-IO
Out Of stock
Descriere
Acest capac transmisie finala excavator JCB JS140 este o piesa de calitate superioara, proiectata pentru a proteja si optimiza performanta utilajului tau. Este compatibil cu modelele JCB JS140 si JCB JS140 HD, asigurand o fixare sigura si durabilitate. Alegand acest capac, te asiguri ca excavatorul tau va functiona in cele mai bune conditii, prelungindu-i durata de viata si minimizand costurile de intretinere. Este o investitie valoroasa pentru mentinerea performantei si fiabilitatii pe santier.

Pentru noi este important ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii la ACN Piese Utilaje. De la piesele de cea mai inalta calitate, si pana la consultanta gratuita cu privire la utilajele tale. Vrem sa stii ca te poti baza pe noi si ca echipa noastra de experti este mereu pregatita sa te ajute. Te indemnam sa apelezi la serviciile noastra de consultanta pentru a te asigura ca primesti o analiza exacta cu privire la utilajele tale. Satisfactia ta ne motiveaza sa ne imbunatatim mereu serviciile pentru ca cei care ne viziteaza sa se bucure de o experienta completa.

Capac transmisie finala excavator JCB JS140 - alege calitatea pentru utilajul tau!
Aceasta piesa importanta are rolul de a proteja transmisia finala a excavatorului tau, asigurandu-se ca niciun factor nociv nu intervine in functionarea sa optima. Se ocupa si de angrenarea rotii, pentru ca utilajul tau sa faca fata cu brio fiecarei provocari care poate sa apara pe santierul de lucru. Capacul se monteaza la transmisia finala a utilajului, fiindu-i un aliat de incredere la orice pas.

Te sustinem in orice moment!
Suntem prezenti alaturi de tine in fiecare provocare pe care o intalnesti pe drum. Vream sa ai parte de consultanta utila din partea noastra si sa te simti liber sa apelezi la noi de fiecare data cand simti nevoia. Fii sigur ca unul dintre expertii nostri va fi fericit sa te ajute! Contacteaza-ne acum!

Livrare
Crezi ca acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JS140 se potriveste cerintelor tale? Poate sa ajunga la tine acasa in 24 de ore! Serviciul nostru de curierat rapid este un mod prin care ne asiguram ca primesti piesele de care ai nevoie, intr-un timp scurt. Toate aceste lucruri pentru ca ne pasa!

Montaj
Montajul joaca rolul principal in buna functionare a utilajelor tale. Piesele noastre de calitate au nevoie de un montaj corespunzator pentru a-si face treaba la capacitate maxima. Apeleaza la un serviciu de calitate pentru a fi sigur ca echipamentele tale vor da randamentul dorit.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura