Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JS115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS115
Cod produs
5G8KTZCV-IO
Out Of stock
Descriere
Acest capac transmisie finala excavator JCB JS115 este cheia performantei, o piesa ce combina designul ingenios cu durabilitatea remarcabila. Cu aspectul sau robust si contururile sale bine gandite, acest capac joaca rolul unui scut protector, asigurandu-se ca utilajul functioneaza chiar si in cele mai dure conditii de lucru. Alegand acest capac, investesti in durabilitate si performanta, punand in valoare potentialul excavatorului tau. Nu mai sta pe ganduri si fii unul dintre cei care aleg calitatea pieselor pentru utilajele tale!

Ne-am gandit ca uneori clientii nostri au nevoie de pareri profesioniste si de sfaturi utile. Acesta este motivul pentru care beneficiezi de consultanta gratuita cand vine vorba de piesele si utilajele tale! Poti apela cu incredere la echipa noastra de experti, pentru a primi solutii personalizate pentru nevoie tale. Suntem aici pentru a-ti oferi consultanta in alegerea pieselor de cea mai inalta calitate pentru echipamentul tau, pentru ca stim ca orice detaliu face diferenta! Alege cu incredere sa ne contactezi!

Capac transmisie finala excavator JCB JS115 - calitatea face diferenta!
Acest capac indeplineste mai multe functii importante. Pe de o parte, protejeaza piese cheie ale utilajului impotriva factorilor externi daunatori, prelungind durata de viata a componentelor. Pe de alta parte, se ocupa de angrenarea rotii, asigurand o functionare eficienta a transmisiei finale, contribuind astfel la performanta optima a utilajului pe santier. Se monteaza in partea inferioara a transmisiei finale si isi face treaba la cote maxime.

Ajutorul nostru este pentru tine!
Oferim consultanta gratuita pentru a te ghida in luarea deciziilor corecte si informate in legatura cu produsele sau serviciile noastre. Echipa noastra de experti este disponibila pentru a-ti oferi sfaturi si solutii personalizate, pentru a obtine cele mai bune rezultate din colaborarea cu noi. Contacteaza-ne si beneficiaza de servicii de calitate!

Livrare
Acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JS115 este pregatit sa ajunga la tine in 24 de ore! Serviciul nostru de curierat rapid se asigura ca toate piesele ajung in siguranta la tine, intr-un timp foarte scurt. Ce mai astepti?

Montaj
Apeleaza la un serviciu specializat de montaj pentru a fi sigur ca utilajele tale vor lucra conform asteptarilor. Este nevoie de o echipa de experti care sa monteze piesele pe utilajul tau, pentru a sti ca nu vor exista probleme in viitor. Alege calitatea pentru siguranta!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura